Allt och lite till..

Det var ett tag sen nu... Älsklingen har fått ett nytt "jobb" sommar jobb än så länge.. Vilket han trivs riktigt bra med.. Men dock har dom INGET schema.. Fattar inte att dom inte har schema.. Man kan då som sakt INTE planera någonting.. Men men, bättre ett jobb än INGET alls.. Själv har man haft semester i ca 3 veckor nu, Nu består 3 veckor kvar.. Alltså har jag 6 veckors semester.. De ni.. ;P Men kan ju säga så här.. Saknar jobbet en hel del.. Saknar min handledare Birgitta med.. Men snart får vi ses.. =D Då får jag må lite bättre med.. Hon gör verkligen mina dagar den människan.. Saknar självklart Ingela och Lars med.. =) Jag hoppas verkligen jag får fortsätta med detta jobb efter min rehablitering..

Nog om detta, har faktiskt inte gjort mycket denna semester och tur med vädret har man inte heller.. Sen är ju Älsklingen inprincip aldrig hemma med... Så svårt att vara själv har jag inte nu kan jag säga er.. Men det börjar bli lite för mycket av det. Vilket är inte bra för mig. Men men.. Annars sitter jag och funderar en hel del nu faktiskt. Varför man har sån otur jämt, och varför man har motgångar jämt med. Det sägs att efter all otur kommer dubbelt så mycket tur.. Så när kommer mitt? Jag borde få ha tur resten av mitt liv nu, med allt man varit med om och all skit och motgångar.. JA det finns människor som varit med om värre saker. I know.. Men ibland känns det som man har det sämst.. Det har nog ALLA ni där ute också känt..

Sen är det förjävligt att jag inte umgåts mycket med min älskade bästa vän Erika nu när jag haft semester.. Men hon jobbar för fullt stackars människan, så när hon väl är ledig vill jag inte störa henne.. Hehe, och våra mobiler tycker inte om när vi har långa samtal för det bryts hela tiden.. Men fast att vi inte umgås varje dag och pratar varje dag så betyder inte det att hon inte vet att jag alltid finns för henne och kommer alltid stötta henne och älska henne för den hon är och för att finns där för mig.. Jaja nog om detta.. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.. Och längta tills man får lön så man kan shoppa lite.. =)

 


RSS 2.0