Vicky




Det här är lite av det jag shoppade igår med mamma.. =P Bikini överdelen är också vit, fanns ingen bild som var vit.. =P Sen köpte jag, sommar shorts, dedorant och ett linne på gina... =) Jaa i övrigt har det inte hänt så mycket faktiskt.. Därför jag inte skrivit.. ;P Funderar på göra slingor i håret med. =P Har velat ha det lääääänge nu.. =P Jaa och valparna mår bara bra här hemma, härjar som bara den.. =D Nu ligger min lilla skit bredvid datorn och sover.. Han är bara för söt.. ;P Jaja nu ska jag gå och göra mig klar.. =)

Hörs duuuuuuuuds.. =)


Vicky

Jaa nu bjuder jag yttligare på bilder.. =) Hehe.. Jag har inte hunnit skriva dom senaste dagarna för jag har haft fullt upp.. =) Och idag har jag bara legat ute och njutit av solen.. =) Vet inte vad morgondagen har att bjuda, det får vi se.. =) Men nu ska jag ta och kolla på film med älsklingen och pappa tror jag.. =)

Här får ni bilderna.. =)


Kitty slut efter en hel dag ute med bäbisarna.. =)


Lill tjockisen. =) Var en som ville ha bättre bilder på valparna som var till salu.. =)


Och här är den bruna som är också till salu.. =)

Hörs duuuuuuuds.. =)

Vicky


Här är annonsen på valparna mina.. =)
http://www.blocket.se/vasternorrland/Sma_valpar_22314074.htm?ca=4&w=1


Vicky

Jag har ju glömt att visa bilden på kitty och pappan till valparna, så ni får se den nu i alla fall.. =)



Jaa också får ni lite på lillkillen som jag ska behålla själv.. =P Måste ta och komma på ett namn till honom.. =) Har ni några förslag kanske? Så kom gärna med dom. Uppskattas.. =) Haha titta första bilden, han ser ut som chefen själv.. ;P



Huvva vad jag älskar denna hund.. Han blir nog lika go som sin kära mamma.. =) Dom ger ju så himla mycket kärlek och glädje. =) Jaa hoppas ni gillar bilderna i alla fall.. Tycker det bivit trevligare att läsa min blogg nu när man har bilder hela tiden, eller vad säger ni? =)


Denna stämmer så himla mycket.. Läs den..

Jaa min dag har inte varit märkvärdig faktiskt.. Förutom att den känns som jag håller på bli döv.. Ena öra är inte som det ska efter denna skit förkyldning, det blir fan bara värre och värre.. Så blir att ringa vårdcentralen imorrn bitti.. =( Jag har bara varit hemma idag igen. Hann äta middag med älsklingen innan han skulle på jobbet.. Man hinner aldrig prata med honom heller.. =( Jag som brukar surra sönder öronen på honom.. ;P Jaha, det lär väl bli en sen natt i natt med.. Somna nämligen förut. Var så fruktansvärt trött.. bläää.. Men nu ska jag ta och kika på lite kläder på nätet.. ;P

Hörs duuuuuuds.. =)


Vicky




Ursa, jag måste sätta ut annonsen på valparna.. BLÄ.. Tycker det är så himla jobbigt. *buhu* Har dragit ut på det i veckor nu.. =( Så får väl ta och göra det någon dag i veckan som kommer då... Jag hoppas verkligen att dom kommer komma till bra familjer.. Kommer se till det i alla fall.. Dom rakarna får en så himla glad och lycklig.. Huvva.. Jaa idag blir det lugna gatan som vanligt för min del.. haha.. Näe, men tror jag håller på sjuk igen.. BLÄ, hatar denna förkyldning.. =( Har ju satt sig i öronen som jag sa, så man har ju hur dåååååååligt som helst.. Blir ju bara värre och värre..=( Får åka på vårdcentralen på Måndag... =( Aja, du ska jag titta runt lite på nätet.. =P

Vicky


  
Jag och lillen jag ska behålla..

Jaa så här mysigt har jag det på Midsommar natten.. Visst är han söt va? Lika söt som sin mor.. =) Han kommer verkligen bli min lilla knähund.. Det är så mysigt med dom.. Just nu ligger han i sängen bredvid min bärbara dator  och sover för fulla muggar.. hehe.. Ska väl ta och glo på någon film snart och försöka sova.. Får ju sova själv i natt för älsklingen jobbar piss natten.. =( Så får se hur det kommer gå.. ;P Men man somnar väl så småningom. =) Aja nu fick ni lite bilder i alla fall.. Det kommer väl bli ännu mera bilder.. hehe.. =) Aja nu ska jag kolla på film..

Hörs duuuuuds... =)

Vicky




GLAD MIDSOMMAR DÅ... =) Ja då var det midsommar. Hur har/ska ni fira eran midsommar? Själv har man varit hos Zazza och Joel. Vi grillade där, med dom och Jenny och Stefan.. Var trevlans. Men sen var Älsklingen tvungen att åka och jobba natten på SCA.. Så nu sitter jag hemma och tar det lugnt. =) Skönt det med.. ;P Har ont i knoppen så.. Men känns som jag svek Zazza, men jag hoppas jag inte gjorde det. Hade i alla fall trevligt där. =) Jaa jag har nog inte så mycket mer att säga.. Tänkte kanske knäppa lite mera bilder på valparna, så ni får nåt att titta på senare. =)

Puss på er så länge. =)

Vicky




Haha vilken skyllnad det vart på min statistik här på bloggen för att jag hade bilder på mina småttingar. Hehe, tänk om det kunde vara så JÄMT... ;P Så jag bjuder på en till bild på dom små.. När dom är för första gången ute.. =) Imorrn ska man fira midsommar med dom underbara.. Alltså Zazza, Joel och Sabina. =) Ska bli så mysigt så. Men nu tror jag att jag ska ta och sova. Ville bara bjuda på en till bild. =)

Sov gott Duuuuuuuds..

Vicky


   
Valparna

Har ju glömt visa bilder på valparna här hemma.. Min älskade Tik fick ju 3 hanar den 16 Maj.. =) Så dom är 5 veckor på Lördag.. =D Dom fick gå ut för första gången idag.. Haha.. Dom tyckte verkligen om det om jag säger så.. Speciellt den bruna.. =) Dom tre första bilderna är på dom två som jag ska sälja. Den som ligger och sover är den jag ska ha kvar själv. =) Men fick man bestämma så hade man alla kvar. Vill ju inte hä iväg någon av dom, men måste.. Är ju en maaaaassa jobb.. Aja.. Annars har dagen bara varit piss. Har haft så fruktansvärt tråkigt så det är inte sant. Men men.. Bara börja vänja sig.. =( Jaja nu ska jag ta och fortsätta kolla på nätet. Se om man hittar nåt fint. =D

Hare bra så länge duuuuuuuuds..

Vicky




Jaa det var inte igår jag skrev.. Ja jag har legat sjuk ett par dagar men nu är det bättre, nu sitter det bara i öronen och hosta.. Men annars så är det bra.. =) Jaa, vad har jag gjort, varit med Zazza och Joel och Sabina.. Haft det trevlig bara.. Vi har ju så mysigt och trevligt tillsammans vi fem.. =D Älskar dom människorna. <3 Jaa imorrn blir det Sättna för då får man köra drifting där så det vill Tomas göra.. Barnungen min, fast det är kul, men vet inte om jag ska göra det själv.. Vill inte skämma ut mig.. ;P Jag har suttit och skrivit annons på valparna idag.. FYFAAN vad det är jobbigt. Vill ju inte sälja dom ju.. =( Men måste, kan inte ha 4 hundar heller.. =( Hur mycket man än vill.. Men det blir en maaaaaaaassa jobb då.. Aja, så det har jag gjort, så jag ska lägga in en annons snart.. Jaa det var nog allt för i natt.. ;P Tänkte gå och lägga mig nu. Så hörs duuuuuuuuuds.. =)

Vicky




Ja då är man sjuk då.. =( Kan inte anstränga mig ett skit, för då hostar jag och blir helt färdig.. =( Men får hoppas på att det blir bättre snart.. Annars får jag göra som Zazza mamma säger åka in till vårdcentralen.. ;P Men det ska jag inte behöva göra.. =P Så man har bara legat i sängen hela dagen och glott på filmer, får fortsätta med det så man blir frisk.. =) Aja nu ska jag tittar runt lite på nätet.. Hoppas ni haft en bättre dag än mig i alla fall..
Pussen..

Vicky




Ursa jag tror jag håller på bli sjuk eller nåt.. Känns inte bra i alla fall.. Halsbränna, ont i halsen rappar hela tiden, har inte sovit ett skit.. Jaa jag vet inte alls vad det är.. =( Inte vill jag bli sjuk mitt på sommaren.. =( Jaja, ska snart åka till Zazza och Joel och fika lite med dom, sen ska vi ta det lugna gatan och efter det blir det birsta.. För dom ville köpa färg.. Dom håller nämligen på att måla vardagsrummet, och det blir så j*vla snyggt.. =D Jaa, sen idag skulle Tomas greja med "bussen" sin, så jag blir nog bara hemma och försöker sova lite.. =P Sen imorrn börjar tomas sommarjobba på SCA så jag får lite långtråkigt då.. Men men det kan behövas ibland det med.. =P Aja nu ska jag göra mig klar och åka.. =)
Hörs duuuuuuuuuuds.. =D


Vicky




Idag blir det nog lugna gatan, för är fruktansvärt trött idag så det är inte sant.. =/ Helgen har varit bra faktiskt. Var på Crusingen igår och det var ju drag som vanligt. Men sen när alla drog mot Max så vart det dö tråkigt ju.. Det brukar bli roligast där, men inte i år inte.. Sen idag vet jag inte riktigt.. Kanske åka till Zazza och Joel.. =) Annars blir det att krama en kudde hela dagen/kvällen ska jag säga er.. =) Aja, skriver säkert mera sen.. ;P
Hörs senare duuuuuds...

Vicky




Ja, nu är man uppe med tuppen.. Haha eller nästan i alla fall.. Zazza ringde mig nyss och såg till så man klev upp. Och vet ni vad jag gjorde det med.. =D Ska åka med Zazza och Joel till birsta sen. Men vi ska först få besök av Olven från sthlm.. SÅ får se när han kommer.. Jag hoppas det inte blir allt försent, för vet inte riktigt när birsta stänger idag.. Jaa sen ikväll vet jag inte vad som händer. Kanske ha en myskväll med Zazza och Joel? Om dom vill.. Men lite chips och grejer.. =D Aja, ne nu ska jag ta och göra mig klar och sminka mig och så.. SÅ vi höres.. =)


Vicky




Ja just nu sitter jag och lyssnar på denna låt.. Hatar detta liv, min kära mor trycker ner mig så förbannat mycket.. Ni ska bara veta.. Det ni ser är milt.. Och idag fick vi reda på att tomas moster har fått en strocke och det verkar vara allvarlig och hon är bara 40 år, så mamma vet om att vi inte mår så super bra idag, men tror ni hon bryr sig? Tror ni min mamma bryr sig hur JAG mår.. haha, näe.. Men det är tur att jag har min älskade pappa av mina föräldrar i alla fall.. Älskar dig pappa, jag vet att du läser mig blogg.. Utan dig och tomas så skulle jag ha varit borta förlänge sen.. <3 Menmen, sen r jag dö glad att jag har Zazza och Joel, jag tror inte dom förstår hur bra dom kan få mig att må.. *tårar* Jag hoppas vi alltid kommer vara vänner... *tårar* Jaja, jag vet att jag är en liten kärring som sitter och gråter, men allt är skit....... Och jag som skulle lägga mig tidigt idag.. Men tror ni det går bra att sova när man tänker på allt skit? Näe, det går ju inte så himla bra då.. Jag undrar hur länge man kommer att orka hålla ut.. Jag känner att jag håller på ge upp och jag vill inte det.. För då missar man så himla mycket... Aja, jag hoppas Zazza, Joel och Sabina kan följa med till Birsta i morgon så man får nåt annat att tänka på, och få vara glad för en stund.. <3 Men nu ska jag försöka sova..
Hörs duuuuuuuuuuds..


Vicky





Hej, jag behöver eran hjälp. Skinnjackan jag har på denna bild, skulle jag vilja hitta i Strl M spelar ingen roll vilken färg, bara det är denna modell. Den kommer från Only. Jag har letat och letat, men hittar den ingenstans. Har en S här hemma men börjar bli lite liten, jag kan gå med på att byta med.. =) SNÄLLA HJÄLP MIG......

Vicky




Nu ska jag ta och titta på denna film, med pappa och älsklingen.. =) Jag tror den är bra för ettan var det i alla fall och rosa pantern brukar vara bra.. =) Sen så ska man tvätta, för har nämligen tvättstuga 18.00-22-00 så nu kommer man få lite mera rena kläder.. =) Aja, jag skriver säkert mera sen.. ;P

Vicky


Jaha, jag skriver väl ett litet inlägg om dagen.. Vaknade sent idag som vanligt.. Hjälpte pappas bästa kompis med hans flaggstång.. Han hade problem med den så vi fick hjälpa till.. ;P Sen efter det så for vi och hämtade Zazza,Joel och Sabina, så for vi till berga och grillade sen for vi hem till dom och satt oss och kollade på film och myste på.. Det var trevlans.. =) Jaa, sen for vi hem och åkte iväg med pappa och tränade, och nu sitter jag här mitt i natten... Ska gå och lägga mig för tänkte försöka komma upp runt 10 imorrn i alla fall.. Måste få till sömnen någon j*vla gång.. Men det blir ju lixom aldrig av.. Och imorrn blir det barnträning med.. Sen vet jag inte.. Jaa, nu har jag inte så mycket att skriva så hare bra duuuuuuuds.. =D


Vicky




Saknar min älskling så nåt fruktansvärt mycket just nu.. Vill bara ligga och hålla om honom nu.. =( Sällan jag saknar honom men när jag väl är ifrån honom så saknar jag han så nåt otroligt mycket.. =( Men det är väl bara bra va? ;P Jag hoppas han saknar mig lika mycket.. Om inte MERA.. ;D Jaja, igår så vart det att man färjade håret på Zazza, vart bra tycker jag, men tyckte synd om stackarn, vi vart klar efter ett och hon är inte van att vara vaken så länge.. Så hon var trööööööött.. Men men hon vart nöjd förutom att hon vill att slingorna ska bli ljusare.. =) Sen så var jag med Jennie hela dagen med och Zazza, Joel och Sabina så klart.. =) Jennie sov här hos mig och i natt så man slipper sova ensam. Man är ju inte van med det. Tomas brukar ju alltid sova med mig. =) Jaa, och idag så var jag hos farmor och rensade i rabaten, eftersom hon inte kan det själv nu mera.. =( Så Jennie fick följa med och hjälpa till.. =) Tänkte hjälpa Zazza med färjningen, men jag vart så färdig efter jag varit i solen hela dagen.. Så tänkte göra det imorrn om hon vill så klart. =) Jaa det var min helg det.. ;P Lugn, men bra.. Älskar att vara med Zazza så. Jag hoppas hon vet om det med. Hon står mig nära fast jag inte känt henne så länge.. Hehe, vet att du läser nu Zazza.  ;D Älskar dig jah.. Finns faan ingen bättre vän än dig.. Har inte känt dig så länge, men du betyder mycket för mig ändå. <3 Vet du det? Jajaja, ska sluta babbla.. ;P Men är bara stolt över att ha henne som vän. Och hennes familj då.. =D Jaja nu ska jag ta och sova tänkte jag, så min älskling kommer hem någon gång. Han kommer nämligen imorrn.. =) Så ha det bra duuuuuuds.. ;P

RSS 2.0