Tisdag

Nu är jag snart på väg till sängen för att sova, upp och jobba i morgon faktiskt.. =) Så skönt att vara på jobbet i några timmar, få tänka på nåt annat ett tag.. Och älskar att vara med Zazza för hon får verkligen mig att tänka på annat just nu.. Som jag verkligen behöver.. Men tycker lite synd om henne, hon får inte så många arbetstimmar stackarn.. Tycker så synd om henne.. Hoppas hon får nåt fast snart, för det förtjänar hon verkligen.. =)

Sen borde jag inte lyssna på en viss person, för hon/han får verkligen mig att må skit.. Och få mig att tro att ALLT är mitt fel.. Det är så illa så jag kan inte sova på nätterna, kan inte koncentrera mig heller.. Jaa you name it.. Det är allt.. Vill inte säga för mycket, för vill inte att vissa personer ska få reda på vilka det handlar om.. Så nämner inga namn.. Kan bara meddela att man har ju mått bättre.. Men är liv rädd när allt detta lagt sig.. Hur JAG kommer ta det.. Om ALLT kommer komma då, eller om jag kommer må tio gånger bättre.. Men det återstår och se.. Livet är ju inte vart att leva om man inte tar risker.. ;P


Funderingar.

Ja nu ligger man i sängen sen kl. tolv tror jag. Och kan verkligen inte sova. Mina tankar kring allt skit man går igenom nu snurrar i huvudet på mig. Har mycket funderingar och många frågor som aldrig blir besvarade. Allt känns hopplöst och meningslöst. Allt man säger misstolkas fel. Står på ingens sida. Båda är två idioter. Men förstår bägge två med. Jag är så fruktansvärt glad att jag har mina bästa vänner då är älsklingen inräknad med. Utan dom hade jag nog inte klarat att stå på mina egna ben. ÄLSKAR ER. <3 Aja, nu måste jag verkligen försöka sova. Jo en sak till. Det är första gången jag bloggar från min mobil. ;P Funkar ju sketa bra. God natt.

MYS

Jaa idag har vi bara tagit det lugnt.. Igår var jag ut med söt Malin och dansade lite.. Behövdes om jag säger så.. På vägen in mot stan när jag satt och körde för mig själv, började verkligen alla tankar.. T.ex hur min framtid kommer bli, hur allt ska sluta, kommer det bli bra? Jaa massa frågor... Men åter till denna dag, idag har vi inte gjort nåt, ätit spagetti och köttfärssås och kollat på filmen faster.. Väldigt bra faktiskt.. Om ni frågar mig.. ;P Nu tittar vi på parlamentet sen ska vi slå igång en film till.. =) Med massa gotta och mys.. =D Jag kan jah.. ;P Nog om det, nu ska jag ta och ringa min älskade Zazza.. För hon har nog glömt att ringa mig.. ;P Klandrar henne inte, jag är BÄST på glömma saker.. <3 Men ha en fortsatt trevlig kväll folket.. =)


Fredag kväll

Idag har jag inte gjort så mycket.. Dagen började inte alls bra, vaknade av att jag har ont i heeeeela kroppen IGEN.. Så jag sa att jag inte kunde jobba.. Klarade nästan inte av att bädda rent i sängen igår själv.. Då är det fan illa.. Nu på kvällskvisten tänkte jag åka till älskade Zazza men känner verkligen att jag inte orkar.. =( Men hon förstår.. Sen kom pappa igår kväll och sa att han kanske skulle åka iväg igen.. Så han är i Umeå igen hos någon kompis. Bara för att han vill komma bort ett tag. Klandrar honom inte.. Klandrar ingen för det. För som det är nu så förstår jag att man vill bort här ifrån.. =( Men denna gång berättade han i alla fall vart han var.. Vilket han inte gjorde sist då jag fick ringa polisen... Men men.. Nu ska snart Älsklingen åka och jobba på Memento och jag ska bara ta det lugnt nu.. Har ätit gooooo middag med älsklingen i alla fall.. Nyårsfilé heter det, med kokt potatis.. MUMS... =D Kan jah, ibland i alla fall.. =) Man kanske ska ta sig i kragen och gå ut en sväng i morgon, för älsklingen jobbar då med nämligen.. Så kanske ska ta och dansa lite då.. =) Vi får se.. =) Men nu ska jag fortsätta kolla på tv, så får ni ha en trevlig kväll...


Torsdag

Idag har jag jobbat.. Sen efter jobbet for jag hem och lämnade hugo, sen drog jag raka vägen till Zazza och Sabina.. Väl där vart jag bjuden på kaffe och vi satt och surrade massa skit.. Sen for vi till birsta och shoppade lite.. Zazza hittade lite saker till Sabinas rum. Så när vi kom hem igen så möblerade vi om i skitungens rum och det var så himla fint.. Hon har ju blivit så stor.. Hela två år i April.. =) Sen for jag hemåt, och när jag kommer hem.. Jo då blir det världens bråk här.. Går inte en dag utan bråk.. Får höra hur allt är ens fel, och bla bla blaaaaaaa... Men men, nu får vi se hur allt slutar. Verkar som pappa vill bo i våran etta medans vi tar huset.. Och mamma får också flytta till eget.. Blir nog bäst så. Tyvärr.. ='( Men vi får se.. Allt känns tugnt nu bara..

Tack Zazza för att du funnits för mig dessa dagar, har verkligen behövt det.. <3 Är så sjukt glad att ha Zazza och Erika i mitt liv, utan er hade allt varit sämre.. Älskar er mina tjejor.. <3

I morgon är det Fredag och efter jobbet blir det kanske en fika med Erika, sen ska jag kolla om jag får komma till Zazza efter det.. =D Mot kvällskvisten vet jag inte alls vad jag ska göra. Tomas jobbar på Memento som vanligt.. Vet inte om jag ska ut och dansa lite.. Eller kanske bara vara hemma och glo på en film.. Får se vad jag blir sugen på.. =) Men nu ska jag fixa lite sen blir det sängen för mig. För är slut från idag..

Love my girls.....

Älskar mina <3


När allt känns hopplöst...

Hej kära blogg..

Idag eller nu ikväll känns allt jätte jobbigt.. Jag förstog att det var någonting som sa mig att jag skulle vara hemma från jobbet idag.. Vilket var nog bra att jag gjorde. Jobbigt att se två människor som inte går ihop med varandra, som man vill att dom ska. Kommer sluta med seperation där. Vilket gör så ont i mitt hjärta. Men vill dom båda sitt bästa bara. Men för mig som sitter i mellan vill hålla ihop dom, för är meningen att just dom ska vara tillsammans.. Det är det nog för alla barn.. Men jag hoppas bara dom kommer bli lyckliga till slut.. Det tar på mig mer än vad jag någonsin trodde.. Eftersom jag älskar båda så oerhört mycket. Men vill bara ha slut på allt det hära nu.. Vill kunna gå vidare med mig själv, med mitt liv, min framtid.. Just nu kommer jag ingen vart, för att jag har som jag har det.. Hur kommer min framtid bli? Kommer jag få barn? Kommer jag alltid på som jag gör? Kommer jag kunna stå på mina egna ben igen? Kommer jag kunna leva som en normal människa igen? Det är så mycket frågor som går i huvudet.. Jag är 23 år och kan inte tänka mig att ha barn på många år framåt. Så vill jag inte ha det. Jag vill ha min egna framtid, utan problem och bara få vara lycklig..


VARFÖR?????

Varför just mig? Varför har detta tagit 4 år av mitt liv? Ska det ta yttligare 4 år av mig? Känns som mitt liv går i spillo... dessa år som gått kan jag inte ta tillbaka, jag önskar allt var anorlunda.. Att alla var lyckliga.. Jag vill bara leva mitt liv, mitt liv som man lever bara en gång.. Då vill jag ta vara på det. Men kan inte, kan inte med mina problem, det hindrar mig att få leva mitt liv fullt ut... =( När mina tårar rann ner för min kind nyss, så önskade jag att jag bara kunde ta med mig pappa och Tomas och åka till farmor. Som vi alltid gjorde förr. Vilket inte går nu.. För hon finns inte kvar.. Farmor fick en alltid på bra humör och lyssnade jämt och såg alltid positiva saker i en.. Hon peppade en, allt kändes så mycket lättare när hon pratade.. Det kändes så enkelt just då.. Det är bara för mycket just nu.. =(


Ett tag sen...

Hej mina käraste läsare..

Det var inte igår jag skrev här tyvärr, men har tappat suget för att blogga nu mera.. Men kommer ha bloggen kvar ändå.. =) Just nu har vi sett Monsers och den var seg, men okej.. Men slutet, Jisses, det sämsta slut jag någonsin sett tror jag.. Ville bara ta ut skivan och knäcka den nu.. =@ Nog om det, igår var jag ut på krogen med min älskade bästa vän Erika.. Och några andra.. Var en kanon kväll, men vart inte en sån fylla för mig, vart spy färdig för minsta lilla sprit.. Men hade kul ändå.. Erika vart ju på lyset i alla fall.. hahaha, go gumman.. Sen har min pojkvän blivit morbror till lilla söta Isabell.. =) Jaa sen har jag inte så mycket mer att säga faktiskt..

PUSS


RSS 2.0