De var inte igår! =P


Hejsan!

Det var ett tag sen man skrev nu igen.. =P Sorry för det mina kära läsare.. =P Jag har inte gjort så mycket sen jag skrev sist faktiskt. Ja älsklingen har börjat jobba igen på skolan, där han trivs.. Det är viktigt, vill min älsklings bästa så. =) Men men.. I helgen har man tagit det riktigt lugnt faktiskt. Var på stan och snackade lite med folk i helgen och det var trevligt faktiskt.. =) Sen har jag inte gjort så mycket mera.. =P Längtar tills fredag då man får pengar IGEN, faan det har varit en jobbig månad detta.. =P Men det ska det blir ändring på.. =D Aja jag lägger upp lite bilder på mig från helgen.. =)

Ha det så bra så länge kära läsare.. =)

image15
Väldigt nöjd med denna bild faktiskt.. =P
image16
Är lite suddiga för har knäppt med mobilen. ;P
image17
Å sista.. =)


GOD NATT..... =)

Tävling IGEN =D

image14

Tävla om detta snygga sommarlinne värde 659:-

Tävlingsregler!
- Kopiera bilden ovan och lägg in i din blogg, tillsammans med den kursiverade texten nedan;

" Jag är med och tävlar om detta söta sommarlinne hos Lily, i samarbete med evasunderklader.se
Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!"



- Skicka länken till ditt bidrag som en kommentar till detta inlägg med  önskad färg och storlek.

Tävlingen avslutas söndagen den 27 April kl: 20:00
Tack till:
matildahammar som gjorde kollaget.

Nu kommer det ännu en till tävling.. =) Hoppas man vinner också.. =D

Tävling

image13

Nu var det länge sedan vi körde en tävling! Vi välkomnar våren med en snygg mysdress i valfri färg.

Tävlingsregler!
- Kopiera bilden ovan och lägg in i din blogg, tillsammans med texten nedan;

" Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!"



- Skicka länken till ditt bidrag som en kommentar till detta inlägg, plus önskad färg.

Tävlingen avslutas söndagen den 20 April kl: 20:00


Hoppas man vinner än guldress.. Jag vinner så sällan men får hoppas på att man vinner denna gång kanske.. =D

JAG VANN... =D=D=D=D=D=D=D=D


Herregud


Hej!

Herregud kan människa j*veln lämna mig ifred f*rf*n, blir så förbannat less på henne, faan hon kan ta och lägga sig i sitt liv och fixa till det istället för lägga sig i mitt.. Har hon inge bättre liv än det? Tror nog inte det.. Är less på denna människa. Hon värkar inte fatta vad lämna mig ifred är.. HERREGUD...... LÄMNA MIG IFRED... Faan här försöker man få till sitt liv eftersom man mår inge bra, Näe då ska en idiot människa komma och förstöra mera.. Har hon inga vänner, så hon försöker bli kompis med mig igen? Haha då lyckas hon inte för hon kommer aldrig någonsin få tillbaka mig..

Jaja, idag har man inte gjort så himla mycket.. Var till birsta idag med mamma, och köpte lite små saker.. Och mat.. =P Sen var jag och hämta en sak till bilen på mekonomen i Nacksta, sen precis efter det fick jag ett ss där det stog, hoppas spindelleden passar tjejen, då var det ena killen där som "jobbade" där som smsa mig.. Haha, det var lite roligt.. =) Sen kom jag hem och lagade mat sen vart det träning.Och nu sitter man här och är sketa trött, ska lägga mig aldelless strax, för håller på att somna här.. ;P

Imorrn ska man laga bilen så det kommer igenom besiktningen, sen blir det barnträningen.. =) Och senare blir det bara att sitta hemma och mysa.. =P  Jaja nu ska jag äta lite och sen hoppa i sängen och sussa, för är så himla trött..
hare bra mina kära läsare.. =)

image12
Här duschar jag min älskade vovva.. =P Hon är så sött, mitt hjärta..

Denna dag


Hejsan!
 
Idag har min älskling fyllt år.. Han fyllde 24 år idag.. =D Men han har inte fått någon present av mig än, för det får han i morgon.. ;P Så idag har vi haft en massa besök av hans familj och släkt, det var faktiskt roligt. Fick bjuda på lite fika och kaffe.. ;P Sen har vi tvättat idag och hämtat min vovva.. =) Sen har vi inte gjort så mycket idag faktiskt. Fick besök sen på kvällen av Tomas bästa kompis Micke. Det var trevligt med. =P

Imorrn ska jag med mamma på sjukhuset, hon går också på samtal som jag. Och efter det ska vi på Coop sen ikea tänkte jag, måste hitta något billigt påslakan till mitt stoooooooora täcke som är 240 brett och 210 långt. Det är stoooort.. =D Men det är mysigt. ;P Sen kanske man ska på stan och titta på ett par byxor, men vet inte, jag får se.. =P Får se hur ekonomin står till först och främst. =P Jaa sen har jag faktiskt inte så mycket mer att berätta om denna dag, får se om jag kanske skriver mera i morgon istället.. =P Men nu ska jag duscha och sen hoppa i sängen och sussa för man ska upp i morgon som sakt. =P "Tidigare" än vanligt.. hehe.. =P
Sov gott mina kära läsare.. =)

image11
Min vovva Kitty.. =) Just nu ligger hon under min stol med.. =P Ska gosa med henne nu! =)

Dåligt


Jaa nu mår man ännu dåligare, mår ungefär likadant som innan jag vart sjukskriven.. Så det är inge vidare med en nu.. =( Inge kul faktiskt.. Sen har en j*vla idiot f*tta du vet vem du är, sakt att jag stöter på andra killar.. HAHAHA, roligt va.. Som om jag skulle vilja förlora Tomas för någon annan.. Haha NÄE skulle INTE tro det.. Jaja men det är bra att han litar på mig till 100%, det är det viktigaste. Men blir ändå förbannad för att man blir anklagad för nåt som inte är sant. Denna dam sa att det värsta hon vet är när det går falska rykten, vad fan gör hon nu? Jo sprider falska rykten.. Smart dam.. haha näe.. Men men, låt henne hålla på.. Har hon inge bättre liv än att förstöra för andra, så synd för henne då.. Hon kommer inte komma långt i livet i såna fall.. Eller vad säger ni?

I helgen har man haft det rätt bra faktiskt.. Var ut fredag och lördag.. Fredags var man på fem kamp på gokart center. Det var sketa kul, tills man höll på svimma.. Vet inte alls vad det är, har varit så hära snart i en vecka.. Men skit samma.. Sen efter fem kampen gick vi på resturang Viktoria och åt. Kung namnet dessutom.. =D Sen efter det drog vi ut på krogen. =) Var dött men mysigt. Sen igår, var man ut med och dansa j*vulen med min älskade vän Malin.. =) Roligt hade vi det, så länge det varade. =D Och idag tar man det bara lugnt, har städat hela lägenheten med älsklingen, för imorrn fyller han 24 år.. Så då kommer det massa släktingar till honom så man måste ha rent och fint då.. =D

Sen ska jag hämta min älskade vovve hos mamma och pappa.. =) Saknar efter henne faktiskt.. =( Så det ska bli kul att få träffa henne.. Och nästa helg är det seminarium (läger) med kung fu klubben.. Så det blir en jobbig helg, men roligt.. =D Aja nu ska jag sluta babbla, hihi.. Här kommer det lite bilder från helgen. =)
Hare bra mina kära läsare. =)

image5
Min vovva Kitty

image6
Min älskling. Finns ingen bättre än duuuu.. Älskar dig mest. ("v")

Jobbigt!


Nu känns allting jobbigt, det har det gjort ett bra tag nu. Vet inte varför. Är faan på botten igen, vill inte det.. =( och pappa klagar faan bara på en hela tiden, det är bara min älskade bror som gör rätt, men det förtjänar han inge snacka om det, men man kan väl få lite beröm själv någon gång?! 

Och helgen som var, hade man sketa tråkigt, gick och la mig elva på Lördagen. För Tomas ville inte ut på krogen.. =( Men tydligen så var det inte mycket folk ute heller.. =P Sen har man fått kört en massa till mina föräldrar för pappa och fått influensan.. ursa, så nu kan man inte vara i närheten av honom för han smittar mig på ängång. Blä influensa vill inte jag ha.. Har haft det en gång och det räcker för mig.. =)

Idag var man på jobbet och hälsade på, det var så härligt att komma dit, men jobbigt också. En flicka där är så himla go, hon kom och kramade mig på en gång höll faan på gråta då jah.. Sen gav hon mig två teckningar med.. =D Det var roligt.. Och alla var glad att se en där med. =) Ska väl dit nästa fredag kanske och hälsa på.. Får se. Men det blir inte att jobba än på ett tag, får vara sjukskriven ett tag till, för det var alldeless för jobbigt att komma dit än så länge. Men men.. Jag SKA börja jobba igen, för det vill jag, älskar det där jobbet.. Älskar det dära dagiset.. Det finns inget bättre.. Har gått där själv när jag var liten.. ;P

Näe nu ska jag ta och kolla på film och efter det ska jag hämta ett par kompisar från tågstationen som kommer hem efter dom varit i Skåne nästan.. Sen ska man sova.. =) Och upp till en ny dag i morgon. Får hoppas på att den dagen är bättre än denna.. =) Aja Sov så gott kära människor.. =)

image4
Gran Canaria.. faan saknar det, vi hade det så skönt och bra där älskling.. =) Älskar dig mest..

RSS 2.0