trötter it's my name.. ;P



Två bilder från i Fredags.. ;P

Hejsan på er allihopa. =)
Har inte haft tid att skriva för har praktiserat, och efter jag har varit där så blir ju så sjukt trött. Så har inte orkat med någonting senare. Jobbar bara mån-ons 8.00-11.00 det är inte många timmar men det blir mycket för mig. Eftersom jag varit sjukskriven i 4 år.. Så det är mycket. Men det är sjukt kul, för känns som det händer nåt nu, känns inte som man står och stampar längre. Dock så kommer ångesten nu, men det är bara fortsätta för annars blir det aldrig bra.. =S Nog om det, har inte hänt så mycket mera. Var ut igår med älsklingen lilla syster som fyllde 18 förra månaden så det var första gången hon var ut, så det var kul. Tror hon tyckte det var roligt. =) På Lördag ska jag ÄNTLIGEN ut och dricka med ERIKA faan vad glad jag blir.. Har så sjukt roligt med henne, onykter eller nykter spelar ingen roll. Har lika roligt med henne... <3 Daam girl, love you.. <3 Så ser fram imot lördag. Sen vet jag inte vad som händer i helgen. Älsklingen vaqr sugen på att dricka imorgon, så han ska få göra det. Men vet inte vart.. Men det löser sig. =P Just nu sitter jag bara här i soffan med en filt och datorn i knät. Är så skönt att bara slappa. Eftersom man är så trött.. =/ Sen blir det film och massa gotta.. ;P Men nu ska jag kika runt lite på nätet innan filmen kommer igång. ;P Men återkommer framöver. =)

PUSS


Heeeeeej

Hej alla glada.. =) Nu har man varit på möte och birsta. =) Har hunnit mycket idag jah.. ;P Mötet gick bara bra idag. Ska börja jobba på Måndag, känns bra fast jobbigt... =S Sen följde jag med Zazza, Joel och Sabina till birsta. Dom skulle köpa presenter till några små barn.. :P Så det var roligt. Och nu sitter jag här hemma hos Zazza och Joel och dricker kaffe. Fast Zazza har farit till jobbet sitt.. =( Synd, ville umgås mera med henne.. Min bästis.. hehe.. <3 Men nu ska jag ta och mata Sabina här, så tomas och Joel kan åka och lämna bilen och handla mat.. =) Återkommer senare. =)

PUSS


Hemklickat

Floral Ribbon Trim Dress SEK 189, Paprika - NELLY.COM
Denna sötsak ska jag beställa på Nelly.. För att komma till Nelly Klicka här.. =)


=)

God kväll igen.. Hade tänkt skriva tidigare, men har så sjukt ont i huvudet har haft det hela dagen, har bara legat. Så därför kommer detta inlägg så sent.. ;P I morgon ska man på möte med så det blir en tidig kväll ikväll.. Känns skönt för har ändå ont i huvudet. =P Nog om det. Mina älskade vovvar är sjukt ovänner nu, mutrar på varandra hela tiden nu.. hehe, dom låter så roligt.. ;P I morgon är det FREDAG med.. =D Inte för att jag vet vad jag ska göra då dock. Men nåt roligt eftersom det är helg. På Lördag ska jag ut på krogen i alla fall för älsklingen jobbar extra där då.. ;P Så ska dansa lite om det finns någon att dansa med, Erika ska ju jobba.. =/ Men men jag hittar någon som vanligt.. hahaha.. ;P Nu ska jag fortsätta blippa lite på nätet, men återkommer i morgon efter mötet.. =)

PUSS

Bjuder på en jätte gammal bild på Stefan och mig för ca 5 år sen kanske. Nu är denna karl pappa med. =) Huvva vad tiden går fort.. ;P


Onsdag kväll

God kväll alla kära.. =) Nu sitter man här och halv sover medans älsklingen jobbar.. =( Han är så duktig.. <3 Tänkte åka in på Memento där älsklingen jobbar, tänkte dansa lite med Erika och så.. Men min pappa ville inte åka in, tänkte åka in med honom för har ingen bil så det vart ingenting. Helt ärligt orkar jag inte heller för är så sjukt trött.. Har sovit timme inatt så är trööööööööött.. Men vill älskade Erika att jag kommer in så ställer jag upp.. Men hon verkar aldrig svara på mitt sms.. =S Jaja nog om det. Kul att det är så himla många som varit in och kolla på mina saker.. hihi.. =D Men har inte riktigt fått några intresserade, men det kommer väl.. Är så nytt än så länge med. =) Måste göra lite vettigare bilder med.. =/ Men är så sjukt tråkigt att knäppa kort på dom.. ;P Jaja nu ska jag lägga mig i soffan som jag sitter i och bara glo på tven.. <3 Så GOD NATT så återkommer jag i morgon.. =)

PUSS



Ett tag sen.. =P

Hej alla mina kära läsare.. Det var inte igår.. =P Har tappat lite av lusten att skriva här.. Men så att min statistik var hög en då, fast jag inte skrivit.. KUL.. =D Har inte så himla mycket att berätta heller. Har ju inte hänt nåt märkvärdigt.. =/ Just nu sitter jag i vardagsrummet med datorn i knä och samtidigt kolla på när Tomas och Micke spelar xbox.. ;P Så alltså sitter jag bara och tar det lugnt.. =) Jaa men jag får återkomma då jag har mer att komma med.. ;P Bjuder på lite bilder i alla fall.. =)

PUSS





RSS 2.0