TÄVLING: Vinn valfritt plagg & smycke


För att delta;
- Gå in på Chicy.se och välj ditt önskade KLÄDESplagg samt smycke.

- Skriv ditt önskade plagg och smycke, i en kommentar till detta inlägg.
( artikelnummer är viktigt! ) Gå in på Lilys sida och skriv där en kommentar.. Här är länken till henne: http://lindaslya.blogg.se/ =D

AVSLUTAS: 19 November

Erbjudande

Erbjudande hos Lyko.se


Detta är ett riktigt "passa på"-erbjudande. Tror själv att jag skall beställa hem någon av dem. Har ju hur mycket schampoo som hellst hemma, men det går ju åt!

Från vänster;

Matrix Color Smart Shampoo & Balsam

Matrix Amplify Color Smart Shampoo Color.smart Skyddande Luminating System gör håret starkare och skyddar håret, från schamponering till styling. Likaså balsamet.

Matrix Vavoom Bodifying Shampoo & Balsam
Matrix Vavoom Bodifying Shampoo lyfter platt hår med V-Lift support teknologi och cermid. Volymschampoo rensar bort allt som står i vägen för ett volyminöst hår. Kan användas i färgbehandlat hår.

Matrix Vavoom Bodifying Conditioner Vavoom Bust-Out Body lyfter platt hår och V-Lift support teknologi och ceramid. Volymbalsam framhäver frisyrens konturer. Friskar upp hårets glans, tämjer krusigt hår. Kan användas i färgbehandlat hår.


Matrix Sleek Look Shampoo & Balsam
Utslätande Schampo och balsam som mjukar upp hårstrukturen och gör håret glansigt medgörligt och silkeslent. Vårdar färgebehandlat hår.


Matrix Amplify Volumizing System Shampoo & Balsam

Matrix Amplify Volumizing System Shampoo och balsam. Volumizing System är framställt speciellt för att ge volym åt tunt/fint hår. Amplify volym schampo rengör håret skonsamt och ger volym och glans åt tunt/fint, naturligt hår.

Finns hos Lyko.se, som dessutom är fraktfritt.


Shoppat




EUROPEISKT ÄKTA HÅR FRÅN RYSSLAND


PRODUKT: HÅRTRÄNS


LÄNGD: 55CM


STIL: RAKT (SJÄLVFALL)


MÄNGD: 100 GRAM, 120 CM BRETT


KVALITET: REMY, ÄKTA MÄNSKLIGT HÅR FRÅN RYSSLAND.


ÖVRIGT: DU BEHÖVER 1 PAKET (2 OM DU HAR VÄLDIGT TJOCKT HÅR)

Nu har jag fixat nytt löshår med clips, trivdes bäst med det.. =) Så det kommer förhoppningsvis i morgon till mig.. =D


Tävling




1. Lugnande frukt-ansiktsmask från Bel Col, värde 580:-. Passar alla hudtyper.
2. Rengöring, fuktcreme och ögoncreme för normal-torr hy, från Mary Kay.
3. Rengöring, ansiktsmask och fuktcreme för fet hy, från Yves Rocher.
4. Rengöring, ansiktsvatten och fuktcreme för känslig hy, från Yves Rocher.

För att delta;
- Bli medlem här(kostnadsfritt) och skriv ditt för+efternamn i kommentarsfältet, följt av siffran på det paket du önskar vinna.

- Redan medlem? Skriv då ditt för och efternamn ändå, jag kommer dubbelkolla, så ingen idé att fuska!

Kom ihåg att välja ett paket som passar just din hudtyp!

AVSLUTAS: 5 November

Shoppat


Detta har jag beställt hem till mig nu, ska väl komma början på nästa vecka tror jag.. =)


     

Svart Cardigan från H&M
Strumpbyxor svarta från H&M
Så nu är man laddad för viiiiiiiiiinter.. =D Men ser fram imot vintern.. ;P

Tävling


Var med och tävla på en ipod, det skulle väl inte vara fel med en rosa va? ;P

Vill du också delta?
Klicka dig in på spanbloggen.

Hårvård

Erbjudande hos Lyko.se




Om ni har missat Lykos nya erbjudande för Loreal professional-serierna, så får reda på det här. Jag funderar själv på att utnyttja erbjudandet faktiskt och klicka hem min favorit-serie Absolute Repair. MEN, jag behöver verkligen inte schampoot, har ju 2 liter av det hemma. Kanske säljer jag det billigt i bloggen, annars beställer jag endast en 500ml inpackning - det går alltid åt.

Dessa serier finns att välja på;

Loreal Intense repair
Näring till naturligt torrt hår

Loreal Absolut repair
Återuppbyggande schampo för mycket skadat hår.

Loreal Lumino Contras
Unik teknologi som möjliggör en selektiv vård av slingat hår.

Loreal Vitamino Color
loreal Vitamino color schampo normalt hår, färgen skyddas och bevaras längre (Använder denna själv, och den är super bra.)

(NY serie!) Loreal Liss Ultime
Mjukgör, utjämnar och disciplinerar hår som är frissigt och svårkontrollerat. Håret blir lätt att reda ut och att forma.

(Har tagit denna sida av Lily..)

Vicky


Jaa jag har inte så mycket att skriva faktiskt.. =/ Att allt känns piss.. =( Men hoppas på att det ska bli bättre snart. Ska på möte på Torsdag morgon, hoppas det hjälper. Som sakt vill börja ha fötterna på jorden igen. Vill börja leva mitt liv igen, inte känna mig instängd och förvirrad jämt. Jaja.. Det är tur att jag har min kärlek Tomas i alla fall. Han ger mycket hjälp och finns jämt där för mig.. Älskar dig gubben mest av allt.. *Kärlek till dig* Du har mitt hjärta och kommer alltid ha det..

Detta är en av mina favorit låtar; dagens låt i alla fall.. ;P Lyssna och njut.



Sov gott, gott folk.. =)

Vicky



Tänk om man kunde berätta för en person hur mycket man älskar den. Och tänk om man kunde visa hur mycket man älskar personen. Men jag kan verken visa eller berätta. Försöker men går inte. Hur ska då personen veta hur mycket jag älskar han? Jag tror faktiskt ingen kan berätta och visa hur mycket man älskar någon... Jag tror inte det. Man kan visa en del, men inte allt... Eller har jag fel? Kärlek är verkligen komplicerat lika så känslor. Men det är såååå jävla underbart och sån jävla underbar känsla att vara kär, lycklig och älskad av den man älskar mest av allt.. Jag är så glad att jag har dig Tomas ström i mitt liv. Du står alltid där vid min sida oavsätt vad. Det är kärlek... Jag älskar dig så förbannat mycket. Bara du visste. Jag kan säga jag älskar dig tusen gånger men det kommer aldrig räcka till.... När allt känns hopplöst, så gör du så att det inte känns som så... Det uppskattar jag så förbaskat mycket, bara du visste. Fast jag mår så jävla dåligt nu, så på nåt vis mår jag bra, för att du finns... Du är ljuset i mitt mörker, du läker mina sår, du torkar mina tårar, du lyssnar, du tröstar, du finns och du är min ängel. Och jag ääääääääääääälskar dig.. Vill aldrig förlora dig..

Din Vicky....

Vicky



Idag har det varit en piss dag.. Riktigt dålig dag. Men sånt man får ta tyvärr. Gå med på denna sida, det är gratis kostar ingenting, du kan få massa poäng och får du mycket så får man presentkort på h&M eller gina tricot. Det vore väl inte dumt? =D http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=33760 GÅ MED... =D
Malin min älskade sis, jag finns här för dig. Allt kommer ordna sig. Vet att det känns som om det inte kommer det, men det kommer. Jag vet det, jag vet det bara.. Älskar dig över allt annat.. Förstår...

Kraaaaaam


Vicky



Varför måste allt kännas piss jämt och ständigt för mig? Och när man väl börjar känna sig bättre så blir allt 10 gånger värre sen. VARFÖR?? Är jag värd det? Är jag en dålig människa? Förtjänar jag det? Jag vet faktiskt ingenting nu mera. Ja känner mig så himla vilsen och ensam. Dom är 2 åren har varit mitt livs värsta år. Är det bra det? Det är väl då man ska må som bäst?  Jaa jag vet ingenting som sakt. Saknar Malin med. Saknar tiden med henne. Men vet inte varför vi inte ses lika mycket mera. För allt bråk sist kanske. Näe jag vet inte. Känner mig så tom bara. Tom på allt, känslor tom i skälen, kroppen jaa.. Jag kan inte beskriva med ord helt enkelt. Jag hoppas bara på att allt kommer bli bra igen. Det hoppet har jag kvar. Men vad gör jag om det försvinner? Det vill jag nog inte veta. =( Jaja, nu ska jag sluta tänka så hära..

Idag var jag med Tomas till handspecialisterna, för han skulle kolla tummen som är fortfarande inte bra. Efter det så åkte vi in till stan så jag kunde bjuda honom på fika, så det gjorde vi. Sen efter det så hämtade jag Malin, för skulle sätta i hennes sista löshår. Så fick vara med henne idag. Har längtat som satan på det. Va så roligt att se henne. Tycker så synd om henne nu. =( Men säger inge mera. Sen efter det så skjusade jag hem henne och for på barnträningen med tomas. Sen efter det for vi hem hit och gjorde skinksås och pasta och kollade på indiana jones 4.. Men såg aldrig klart den för Älsklingen somnade. Arg vart jag, för jag ville se slutet. Men jag skjusade hem honom. Ja, det är vad jag gjort idag. Kul va? =P Men nu ska jag spela the sims 2, jaja jag får vara en barnunge, men måste få födriva tiden på nåt. Eftersom jag inte kan sova på nätterna. =( Fråga mig inte varför. =/ aja... Åter kommer till veckan ingen.. =)

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Vicky



Här kommer en bild jag lovat er för länge sen.. Men som sakt har haft mycket att göra i helgen. ;P Så nu vet ni hur jag ser ut.. =) Varför måste livet vara piss för? Nu slänger mamma nästan ut mig. Alla mina vinter kläder och skor slängde hon i mitt rum. För hon städat hallen. Men är inte hallen gjord för att förvara sånt där? Sen så sa hon en gång med föra veckan kanske, jaa jag kommer inte ihåg vad hon sa riktigt, men tog det att hon slängde ut mig. Härligt stöd man får från sin egna mamma va? När man verkligen behöver det... Näe, och allt är bara skit. Vill inte ta upp det privataste här, för någonting måste man få ha för sig själv och dom närmaste. Var på 35års fest i Lördag, det var god mat.. *MUMS* Men kvällen slutade vilket fall som helst, SKIT.. Vart massa tjaffs överallt. Men men.. Och det var vuxna dessutom.. haha.. Aja, jag har inge mer att skriva. Älskar min Älskling mest av allt i alla fall..

Kraaaaaaaaaaaaaam

Vicky

HALLÅ!!! =)

Nu ni, Nu har man gjort en förändring på sig själv i alla fall.. Alltid lika kul.. =D Och är nöjd med. =) Har förlängt håret, blivit brunett och ska snart åka och klippa mig. Har nämligen tid kvart i tolv.. Hoppas det blir super.. =) Sen ska jag åka och vacinera min vovve Kitty efter klippningen. Älskade babe min.. =) Ikväll har jag ingen aning om alls vad som händer. ;P Men slutar säkert bra.. Eller vad säger ni? I morgon ska man på 35 års-kalas i alla fall. Roligt. Med massa go mat. *MUMS* Som Ewwe säger.. ;P Måste fan ta mig tid och åka och hälsa på henne och rasmus. =) Eller hur Gumman? =D Aja jag tror jag sätter ut en bild senare på hur jag ser ut.. ;P

Pussen så länge då.. =D


RSS 2.0