Ber om ursäkt

Jaa jag ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering idag, men har haft fult upp.. Satt barnvakt åt min gud son Hampus för han pappa Stefan skulle hjälpa Älsklingen med att slänga det som var i lägenheten sen efter det for jag, älsklingen och Robert dit och städade sen kom pappa med! När vi var klara for vi till biteline för vi var så sjuuuukt hungriga eller rättare sakt karlarna! ;P
 
Och nu sitter jag här med tänka ljus och wallander på tven, Älsklingen och Robert åkte iväg en sväng. När dom kommer tillbaka blir det samma efterätt som igår med ett glas cider! njam njam! ;P
 
Gjorde detta ljusfat nyss med snäckor och hjärtan, fint va? ;P

mys

Nu har vi lite mys älsklingen och jag eller hade, nu sitter han vid sin platta och jag sitter här.. Gjorde en god efterrätt som Marcelo hade gjort. Banan som man snittar i mitten inte så den går av utan längst med och i med choklad sen här man folie runt hela bananen och in i ugenen på 175 grader i 15 min. SKIT GOTT och glass till.. Ni kan gå in på Marcelos sida här: http://marcelo.spotlife.se/2012/07/28/efterratt/ så fattar ni bättre! :)
 
Ja så vi har det rätt mysigt faktiskt! Tog ett glas smirnoff ice till med! :D Näe nu ska jag fortsätta kolla på filmen! :D

God dagens!

Har varit uppe en stund men drog mig så sjukt länge i sängen! Men det får man göra, speciellt på Söndagar! ;P Så jag sitter i morgonrock och äter blåbärs smoothie! nam nam!! :D Har faktiskt ingenting planerat idag enda jag vet är att jag måste köpa hundmat.. :P Men nu ska jag hoppa in i duschen! Höres senare! :)
 
Min smoothie! (Ber om ursäkt för dålig bild, från camen!)
 

28:e juli 2012

God kväll alla kära läsare! Haft fult upp hela dagen idag! Började med att åka och gratta en vän Zazza och efter det for pappa och jag och rensade ur älsklingen och min gamla lägenhet för den ska vara tom på Tisdag morgon!
 
Och nu sitter jag och kollar på Jönssonligan på tven och bara slappar, är så sjukt trött försöker göra ALLT för att hålla mig vaken. Kan ju inte gå och lägga mig nu.. :/ Ska dessutom hämta pappa och Gina för pappas jobb dom firar 60 års jubileum tror jag det var! :)
 
Näe nu ska jag fortsätta slappa! :D Hur har eran dag varit då??

Good night

Ja nu är det sängen som gäller har lite att stå i imorgon! Ja min dag idag har varit rätt fullspäckad faktiskt. Åkte till pappa och Gina och fika lite sen for vi till birsta med Anna, kickade runt lite och jag själv stor handlade hem. :P Kul, nje. :) Sen åkte vi hem hit och grillade och tog ett glas jordgubbsvin sjukt gott faktiskt och någon cider. ;P Vi hade allmänt trevligt bara. :) Och nu ska jag hoppa i sängen!
 
Har en dag i morgon med, Men det berätter jag mera i morgon om! ;P Natti!

Shopping

Nu är jag hos pappa och Gina och väntar på att få åka och stor handla mat och kanske lite annan shopping med kanske! ;P Anna hänger på med, vilket är bra för hon är bästa bilen. hihi.. Hoppas ni har en fin dag idag med, har jag i alla fall.. KANON väder här hemma med. Härligt! Näe nu ska vi röra på oss så hörs senare!
 
Ni får tyvärr nöja er med en gammal bild har inga nya på denna dator! :P

Shoppat

Jao nu har jag nät shoppat från en ny sida jag hittade med massor av smink för lite och ingenting! Skit bra sida, dock vet jag inte hur produkterna är det sägs att vara bra! :P
Vad jag köpte:
1. En primer man tar på INNAN man här på makeupen så ska den sitta bättre! :)
2. Mineral foundation som är bra för ansiktet!
3. Foundation borste, har bara svampar nu och det är inte bra. För dom drar åt sig så himla mycket av foundationet.
4. Ett nagelack, ser sjukt fint ut, men får se hur det ser ut i verkligheten! Färgen heter red velvet.
5. Är som en vit eyeliner. Denna ska göra så det ser ut som du har större ögon! :)
 
Ja de var de jag köpte, och allt detta gick på ENDAST 227:- är ju som hittat för smink! :P Så rekomenderar denna sida starkt! http://www.eyeslipsface.se/
 
Får återkomma senare om det är bra saker eller dåliga då jag har testat! :)

26:e juli 2012

Idag var jag och hämtade ut paketet från HM, kan visa senare vad det var och hur det ser ut! ;P Sen fick vi fara in på birsta och hämta ett annat paket åt Robert för hans ekolod hade kommit.. Sen så åt vi middag på Ikea, MUMS!
 
Och nu ligger jag i soffan med min j*vla mensvärk och kollar på tomten är far till alla barnen. ÄLSKAR den filmen! hihi.. I morgon blir det nog stor handla på birsta, ska kolla med pappa och Gina om dom vill följa med! :)
 
Sen får älsklingen på förmodligen dubbel lång sväng, så lär väl inte se honom förns på Söndag någon gång, surt! Är lixom van att ha honom hemma på helgerna nu ju! :( Men men skit bra att han får jobba i alla fall, pengar är bra! :)
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen så återkommer jag senare! :D Ser verkligen motiverad ut.. (or NOT)

Lugnt

Jaa det är vad det precis är här hemma, lugnt! Händer inte mycket! Älsklingen vart ledig idag så får se vad vi gör sen ikväll.. Längtar tills på fredag, tänkte åka till birsta och shoppa lite! ;P
 
Nu sitter jag nämligen och funderar på att flytta min blogg till ett annat företag! Har ni några tips på något bra företag så kom gärna med dom, är som sakt öppen för förslag. :)
 
Men nu ska jag leta vidare! :P

FY FAN

Läste nyss på facebook en hemsk sak.. Att detta får hända. Jag blir faan i mig vansinig!!! Fy fan! Delar med av detta så ALLA får läsa vad det finns för människor och att dessutom får dom göra precis som dom vill!!! Kan dom göra det på djur, så vem säger att dom inte kan göra det mot människan??? URS!!
 
Artikeln, dela gärna med er av detta!
Jag står i ett öppet fönster på ovanvåningen och ser polisen som står ca4 meter bort från vår hund dra sitt vapen och skjuta Brutus i huvudet... Polisen är omedveten om att jag ser han från fönstret... Jag ropar- Vad händer??? -Jag var tvungen att skjuta hunden.. Säger han. -Varför då???? Ropar jag???? Tyst med dig!!! Skriker han! Poliser är i en helt kontrollerad situation med båda hundarna, ingen visade något täcken på aggressivitet.. Från de 4 meterna från Brutus han står går polisen ytterligare två steg baklänges innan han stannar och drar fram pistolen, siktar  på Brutus.. som lugnt står kvar och tittar medans polisen skjuter han rakt in i huvet! Jag stod i fönstret å tittade på!!! Ensam hemma med en liten och en 6 åring kl 5 på morgonen med en  blodigt hund i döds ångest kamp på gräsmattan!!! Har polisen inget ansvar??? Han ljuger också om vad som hände!!! Till tidning och tv säger han att hans hund och han blev attackerade av Brutus som skulle ha huggit både hunden och han och att han inte såg någon annan väg ur situationen än att döda!!! Kom i håg att jag stod i ett öppet fönster rakt framför... Upplever polisen situationen ihop med Brutus som han beskriver är människan inte lämplig som hundförare eller bära vapen. Att polisen dödar Brutus och sedan hittar på denna historien kan man ju inte bara få låta gå obemärkt förbi?? Ni vill nog inte ha han springandes i eran trädgård på natten heller!!! Vi lever i ett korrupt samhälle där polis och andra högre instanser dagligen missbrukar sin makt!!!   Att få sanningen ut till folket via tidning och tv finns inte, därför ber jag er som tagit er tid att läsa detta... Dela dela dela!!!!! Brutus får vi aldrig tillbaka men man sanningen ska fram!!!!

BLÄ

Jaa jag tycker jag plockar och plockar här hemma men det syns inte.. :( Är för mycket skit här. Mycket som är kvar efter mamma och pappa.. Har tagit över barndomshemmet ni som inte vet.. :) Massa som dom bara lämna som vi får ta reda på! Men men, nu får jag sitta ner och ta det lugnt och titta på Wallander på fyran!
 
MÅSTE äta någon kvälls fika för åt lunch/middag redan vi halv två, så man är rätt hugrig nu. Men får bli nåt lätt! Ja undra vad man ska hitta på i morgon då har som vanligt inga planer.. ;P
 

God kväll!

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma så vi kan lasta på massa skit på släpvagnen, så det blir lite mindre skit här hemma! :) Hon lär väl komma när som helst, så min kväll kommer bestå av att kasta saker! ;P Har inte gjort någonting nu på dagen faktiskt sov länge idag med! Men nu ska jag kolla om hon kommit! :)

Hemma

Jao nu är vi hemma efter en trevlig bio kväll med Robban och Madde! Var super trevligt och Madde verkar en skit trevlig tjej, men är man tillsammans med Robban så kan man ju inte vara annat än likadant! :) Fina människor dom där!
 
Ja åter till filmen, den var faktiskt riktigt bra, hade ju inga förväntningar för den så! Verkade som Robban höll på somna med.. HAHA.. Han brukar tydligen göra det med! Ja men som sakt det var en trevlig kväll.. 
 
I morgon väntas städning i detta hus, så vi kan börja renovera nästa rum, VÅRAT sovrum faktiskt! :D Ska bli skönt, skönt att börja får det till vårat mera! Nu ska jag göra kvällen eller ska fortsätta kolla på filmen på tven sen sova! :) Hoppas ni haft en full späckad dag/kväll som min! ;P
 
Bjuder på en bild på mys Hugo!
 

Bio

Nu väntar jag på att få kaffe, ska fika lite med Anna, brorsan, Tomas och jag.. Sen väntar jag på att få besök av Robert och Madeleine som ska gå med oss på bio och se abraham lincoln vampire hunter i 3D.. Ska bli kul.. :D Får hoppas på att den är bra med! :P

Söndag

Jaa idag är det Söndag och älsklingen och jag funderar på någon bio ikväll kanske! Ska ta och städa ut hans/våran gammla lägenhet med, för har den månaden ut sen adjös med den.. ÄNTLIGEN!! ;D Sen får vi se om det blir bio annars hittar vi nog på nåt annat! ;P

Natta

Ja jag har inte så mycket att komma med idag faktiskt. Har inte gjort ett dug förutom att städa här hemma! Kul va? ;P Men tänkte att jag kan bjuda på någon facelook today i alla fall! ;)
 
 

God dagens!

Nu har älsklingen precis kommit hem och vi funderar på vad vi ska äta innan han ska i väg på gösnatta.. Sen har jag ingenting planerat faktiskt så får se vad dagen/kvällen har att erbjuda! :)

Skönhetstips: böjda ögonfransar

Ja jag tänkte nämligen komma med ett skönhetstips på hur jag kan ha så böjda ögonfransar! Du använder dig utav fransböjare som du kan köpa överallt, HM, kicks, apoteket. Själv använder jag mig av HMs. Tycker den funkar jätte bra. Ja du börjar med att böja fransarna INNAN du tar på mascara, du böjer första gången så nära ögonrötterna du kan så det gör ont nästan. ;P Du håller så ungefär 30-45 sec och om du behöver böja mera så böjer du ända in i rötterna men denna gång pumpar du ungefär 2sec typ 10-20 ggr.. LOVAR du får böj.. Nu till mascaran, du här inte mascara ända in på rötterna för då tappar du böjen utan efter rötterna, du kommer se vart du inte ska måla! Du får absolut INTE böja med mascara för du förstör fransarna. Detta funkar och det sitter HELA dagen! Vem vill inte ha böjda fransar? Och en öppen blick? ;P Tycker detta är det bästa, fransarna tar minst skada OCH det håller! :) Bilderna här nedanför visar min böj och min böjare!

Home sweet home

Japp nu är vi hemma efter att vi var till Galtström och fikade. Så sjukt mysigt och gott! Men nu verkar det som om det är full väder på gång och jag som tänkte dra med mig pappa, Gina och Anna till Olearys och ta någon drink på deras ute servering men verkar få bli en annan dag.. :( Så jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll! Nu står Anna, Gina och pappa och rensar ett av våra rum, suck vill inte alls göra det idag eller NU! :/ Därför sitter jag här... Dom får väl hålla på om dom vill! Jaja nu ska jag gå och kolla vad dom gör! ;P
 
Pappa ute vid havet i Lörudden och kastar macka! ;P
Min räckmacka på Galtströms cafe! :)
 

Fika

Nu kom precis Anna hit, nu väntar vi bara på pappa och Gina sen drar vi mot kusten. Vet inte vart det blir än men någonstans där vi kan sitta ute i alla fall! ;) Så oooootroligt fint väder, så man måste ta vara på det så länge som solen är här! :P
Galtström

Shoppade

Och ingenting säger ni, har ju glömt visa vad jag klickade hem igår.. ;P Allting kommer ifrån HM!
 

BLÄ

Alltså blä för huvudvärk, inte kul alls. Men har dock inte lika ont som förut. Efter en kopp kaffe släppte det sig lite och efter lite vila. Nu väntar jag på min seeeeena middag.. INTE bra, tycker inte om att äta så här sent.. Men men någon gång ibland gör väl inge?! Vad har ni haft för er idag då? Nåt roligt? Själv har man bara njutit av solen. Skönt! I morgon tänkte jag åka med pappa och Gina till Galtström eller Skatan för att sitta och mysa i solen med någon go fika eller nåt. Eftersom älsklingen far på lång körning i natt och kommer hem på lördag och vänder i dörren och vidare till gösnatta (fiske tävling)så förtjänar jag lite mys! ;P Han är bortskämd min karl. Tänk om alla skulle ha sån fritid som han, ojojoj! ;)
 
Näe nu måste jag kolla till middagen, blir nämligen potatisgratäng och fläskfile med bea.. MUMS! ;P Åh fick nyss ett samtal av min älskade Erika är alltid lika härligt att höra hennes röst! ♥ My girl!!! :)
 
 

God middag

Jaa snart är det ju middagsdags med. Och jag skriver inte förns nu, skämes. Men som jag sa igår så skulle jag vara borta nu på dagen så! Har legat och solat min rygg hos Anna.. :) Så himla härligt att det är fint och varmt väder här! Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem, Han for med Robert till Umeå för Robert skulle köpa en båt så dom for halv sju på morgonen så är väl hemma snart. Och dessutom ska älsklingen iväg på lång körning antingen idag eller i morgon, och på lördag ska han vara bort hela dagen med.. KUL näe! Jaja, jag får väl ta och hitta på nåt annat själv! Nu ska jag vila för har fått sån huvudvärk! :(
 
Förut idag! :)

God natt!

Ja nu säger jag god natt, för i morgon ska jag upp igen och sola hos Anna, men denna gång RYGGEN.. hehe.. ;P Får se om Sara tittar förbi och gör oss sällskap!
 
Satt nyss och nät shoppade på hm, visar er i morgon vad det var jag klickade hem! Så ni får vänta lite spännt... :D Näe nu sängen, lilla Hugo vill lägga säg.. (Min hund) ;P
 
PUSS

tänk först och tala sen!

Jaa det är verkligen en sak jag måste öva på ibland faktiskt! ;P Visa saker säger man först och tänker sen.. I för sig gör väl nog ALLA det ibland är väl mänskligt, det är ju därför visa saker blir missuppfattat ibland.. men jaa.. Jaa smartisen specullerar... hehe! ;P
 
Nu är det så att jag undrar vart karln tagit vägen! :P Tänkte ju kolla på mirror mirror innan vi ska lägga oss, han ska ju jobba i morgon med. :P I morgon om det blir fin väder så ska jag dra till Anna igen och sooooola fast denna gång RYGGEN, hahaha vart lite bränd idag.. ;P Men nu ska jag kolla på filmen på tven. Och förlåt att jag gjorde som jag gjorde, men tog illa vid mig. Men skönt att du ringde upp.. ♥ You know who you are! :)
 
Bjuder på en hemsk bild.. ;P

Go middag

Ja jag har haft fullt upp nu på dagen, Var och åt lite lunch/frukost hos Anna sen for älsklingen och fiskade med Robert så stannade jag kvar och solade några timmar. Så får hoppas på att jag fick en liten bränna nu.. Annars fortsätter vi i morgon.. ;P Nu tänkte jag snart slänga mig in i duschen och fräscha upp mig lite, sen får vi se vad hjärtat har för ideer för eftermiddagen! :) Vad har ni gjort idag då? :) Njutigt av solen som mig?
 
Syns inte så mycket för camen är kass, men lite bränna har jag väl ändå fått? ;P

kvälls fika

jaa nu sitter jag och äter kvälls fika. Nämligen nudlar och hallon/mango smoothie.. Nam nam!! :) Ska fortsätta kolla på filmen be cool! :)

17:e juli 2012

Go kväll alla kära läsare! Har varit borta hela dagen, var nämligen hos Jenny, Stefan, Nova och Hampus och umgicks. Sen när jag skulle hemma så dör bil j*veln, ja då är batteriet DÖTT! Kul NEJ! Mitt i en uppförsbacke med. Men det löste sig, brorsan och Anna kommoch bokserade mig. Men så typiskt, bilarna kråglar JÄMT för oss känns som om det får vara nog snart! Men alltid ska det vara nåt, eller vad säger ni?
 
Ja är det något ni vill se mer i min blogg? Så säg gärna till, är öppen för ALLA förslag! Vill att min älskade vän Erika ska ha semester snart, vill ta en ute kväll med henne.. Miss that and her.. ♥ Men nu ska jag vara social med Anna som sitter bredvid mig, ville bara uppdatera er litegrana! :D

Sorry

Förlåt för att jag skriver så sent, men har haft lite att stå i här på förmiddan! ;P Sov nämligen över så vaknade sent. Sen var jag ut på en promenad i det sjukt fina vädret. Dock vart det inte så långt promenad för att det är alldeless för varmt för hundarna, är helt utmattade nu efter denna lilla sväng. Stackarn. Sen vart det lite små träning här hemma med och nu äter man middag. :) Så ja jag har haft lite fult upp. Väntar på att få ett sms om att mina produkter har kommit, men har inte fått nåt än. :( Men lär väl komma i morgon, brukar gå fort att skicka dom skickade ju igår så! :) Men nu ska jag fortsätta äta min middag, får se vad jag hittar på sen! :) Hoppas ni har en lika fin dag som mig. Blir så GLAD av detta vädret! :D

Sova

Ja nu ska jag faktiskt ta och sova för att försöka komma upp i tid någon gång, men lär väl inte göra det vilket fall som helst. För är så sjukt morgon trött så det finns inte.. ;P Jo var ju hos pappa och Gina, då fick hundarna mat i en kattskål och älskade Hugo tycker om att bära på den så han fick världens min.. Här är bilderna! :D
HAHAHA god natt!! :D

Titta

Titta vad mysigt jag har det då framför Wallander, FB och bloggen på datorn!!! ;P

Puh

Kan man lugnt säga, nu är jag hemma efter en 40 min promenad med hundarna! Nu väntar jag bara på att Stefan ska komma och hämta spelet så jag kan hoppa in i duschen! Var ju hos pappa och Gina förut efter maten, så fick ju jordgubbar och grädde så det var ju bara att gå och promenera. Vill inte lägga på mig mer fett än vad jag redan har. Men skönt var det att gå en stund! :) Sen blir det morötter, dip och Wallander tror jag på tven! ;P

middag

Jaa nu sitter jag och äter middag och älsklingen for på lång körning vid två tiden, trodde han skulle vara ledig idag men så vart de inte. Utan kära lilla jag får vara själv! ;P Äter nämligen spagetti och köttförssås hemlagad så sjukt gott! :) Är så sjukt trött idag, idag har jag verkligen en depp dag känner jag! Ingen bra dag idag nämligen. Men senare ikväll blir det film, morötter och dip.. MUMA! :)
Face look today!

God morgon!

Eller jag har varit vaken ett tag faktiskt! ;P Blev väckt av Robert som kom hit med go fika från Lottas! MUMA! Han är snäll han.. :) Vet inte vad denna dag erbjuder, hoppas på att solen kommer fram snart. Verkade också som älsklingen åker på lång körning sen med! :( Tänker inte följa med, för blir så sjukt lång tråkigt! Så får se vad jag hittar på, om det är någon som vill vara med mig! ;P Men nu ska jag vara social återkommer senare. Kanske får hem produkterna idag med som jag beställde! ;P

Natti natti

Ja nu har vi tittat klart på filmena. Det var en till efter Hamilton, Safe house hette den! Men Hamilton var bra faktiskt så vissa rykten stämde ju.. Var ju verkligen värd att se.. Men Safe house var mycket bättre, en film jag rekomenderar. Personen som gjorde Safe house har också gjort snabba cash! Så med andra ord ÄR denna film bra.. :) Men nu ska jag hoppa i säng tänkte jag, eftersom jag lägntat hela dagen efter det. I morgon har jag inga planer så vi får se vad vi hittar på och älsklingen verkar vara ledig med. :) Hoppas det blir fin väder med! Natti natt..

film time

Japp nu ska vi ta och titta på film och äta morätter, gurka, paprika och taco dip.. MUMA!! Måste sluta med allt chips och godis nu.. :P Vi tänkte se Hamilton med, så hoppas att den är bra.. Visa säger att den är bra visa säger att den är skit dålig, så det återstår väl och se.. :) Men nu har jag inte tid.. PUSS!

Huvva

De här med att tjäna pengar på att blogg är verkligen inte lätt! Pust.. Man måste verkligen lägga ner tid på bloggen, men iförsig gör jag ju de redan.. ;P Hoppas man får lite erbjudanden snart bara, vore riktigt kul faktiskt!! :D Nu ska jag ta och fundera på vad vi ska göra..

15:e juli 2012

God dagens, kom nyss hem efter en sväng på birsta med grabbarna. Åt på Ikea sen for vi på biltema för dom skulle köpa nåt till Mickes båt! :P Fy f*n vad jag har sovit skönt i natt alltså! Måste vara påslakana jag fick av pappa och Gina! Längtar att få lägga mig igen faktiskt! hihi.. Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, är så sjukt trött idag så lär bli att ta det lugnt idag för sen är det en ny vecka med nya tag. :)

Hemma

Japp nu är jag hemma efter en super trevlig kväll.. Var lite action på birsta faktiskt! ;P Trevligt gäng var man med om inte annars.. Nu är vårat adobtiv barn här med, Micke! ;P Han lär väl somna här någonstans som han alltid gör! Det är en människa som kan somna mitt i en mening de! (på fullan) ;P Men nu ska jag fortsätta med lite här hemma innan jag lägger mig! :) Hoppas eran kväll varit lika trevlig som min! :)

birsta träffen

jao nu är vi på birsta träffen, braaaa mycket folk är de. kul. :) så lär inte va hemma på ett tag. ;) skriver när jag kommer hem igen. :)

Ovansjö Parken

Nyss kommit hem från Ovansjö parken, var där och tog en fika med, Pappa, Gina, Anna och brorsan. Sen kommer Älsklingen dit med! Var sjukt gott, älskar att dom fått till stället så sjukt bra. Så roligt. Ni som inte vet, så är det ett kulturellt ställe som varit med som sakt i många många år men har varit stängt min 10 år men åter öppnats igen. Så roligt, ni som bor här ute MÅSTE åka dit! :) Nu vet jag inte vad vi ska göra. Får se vad karln säger, han är som sakt inte på bästa humöret! ;/
Anna och jag åt detta, kladdkaka, grädde och hallonsås! SJUKT gott!!
Pappa åt en räksmörgås, sen när älsklingen kom så tog han också en sån.. Den var SJUKT god med!! ;P

Puh

Ja det kan man lugnt säga, pust och stön.. Nu är jag hemma efter att Anna kom och drog upp mig ur sängen för att gå 6km, trött JA! Men har problem med ena knät märker jag, inte bra! Så nu äter jag min efterlängtade lunch, korvstroganoff och ris från igår.. MUMA! :D Sen blir det duschen sen får jag se vad som händer. Har två knäppisar här med. MICKE är den största sen tog han med sig Weimann för att greja med sin båt! ;P Men jaa nu ska jag äter gå till det jag ska göra. Hoppas eran morgon varit bra med! :)

Juste de

Glömde att berätta att förut idag var jag ju och hälsade på pappa och Gina. Och vet ni vad jag fick till kaffet då? Jo färska svenska jordgubbar med grädde. Mmmm MUMS var så sjukt gott! ;P
(Bilden lånad ifrån google!)

Shoppat!

Nu har jag klickat hem lite hår produkter som jag bara älskar, sen tog jag två andra saker som jag aldrig testat. Så ska bli roligt och se om de funkar bra!
1. Paul mitchell är för lite fettare och grönare hår, sjukt bra. Har eget vatten så mitt hår har tedens till att bli lite grönt, men med detta shampoo får du bort de.
2. Sensation melon är en torrshampoo. Mitt hår blir lätt fett och jag vill inte tvätta det varje dag, så denna ska tydligen vara bra. Fick bäst i test på Lyko.
3. Loreal absolut repair, kan INTE vara utan denna. Så j*vla bra, reparerar håret nåt enormt.. Rekommenderar denna om du har skadat hår.. SUPER!
4. Wild strawberry sensation är en hårspray som ska lukta gott och vara jätte bra, har aldrig testat den så får återkomma med fakta om den! :P Alla dessa produkter hitta du på: Lyko.se . Rekomenderar denna sida, jag handlar bara mina hårprodukter där. För att dom har bäst pris och dessutom snabb leverans! ;P Vem vill inte ha hem varorna snabbt?!

Promenix

Jao nu är jag hemma efter en promenad med hundarna. Vart en längre sträcka denna gång, går framåt.. ;P Hoppas man ser nåt snart på vikten med. Har ni tips på bra saker på att gå ner i vikt så ge mig gärna dom! :) Så nu ska jag ha lite fredagsmys, för de förtjänar jag nu. Älsklingen är borta på jobb med ända tills i morgon eftermiddag med! Men inte f*n ska jag lida av de heller.. ;P
 
(Hundarna på promenaden)
(Ja denna bjuder jag på, svettig och ful! ;P)

Middag

Japp nu äter jag en gooood hemmagjord korvstroganoff, så in åt h*lvetes gooooott.. ;P Sen får jag se om jag kanske åker bort till svärmor och surrar massa skit. Har nämligen en lite personlig fråga till henne.. Men nu åter till min mat.. :)

God middag

För en annan är det nog god morgon för, vaknade bara för en lite stund sen.. :( Sover bort hela dagarna, men som sakt jag har ändå ingenting att göra på dagarna så blir att jag sover bort dom istället. :/ Funderar på att kanske åka iväg till pappa och Gina och hälsa på lite, vill inte bara sitta hemma. Sen ikväll blir det nog en lite promenad.. ;P Men nu ska jag fortsätta göra mig klar.. Hoppas eran dag varit bättre och kommer vara bra. :)

Filmen

Jao nu har vi sett klart filmen och måste säga det att det var överförväntningarna, på ett bra sätt alltså! Sjukt bra, var så in åt h*lvetes spännande där ett tag. :) Till och med karln satt spänd, då är det bra.. :D Så till er läsare rekomenderar starkt contraband.. ;P Men nu ska jag ta och äta min mumsiga smoothie med blåbär och hallon, sen blir det nog sängen. ;P
(Inte min smoothie, men ser typ likadan ut. ;P)

Film mys

Japp precis nu blir det film mys med Brorsan och Anna, det blir nämligen Contraband. Verkar sjukt bra med massa bomber och grejor.. :D Återkommer senare om hur den var, om den var bra eller inte! ;P
 
Bild google!

12:e Juli 2012

Vart tacos till middag idag med Brorsan och Anna, sen kom Stefan med skitungen Nova. :) Hon är ju bara för go, full av energi och bus! :) Nu vet jag inte vad som står på schemat över denna kväll.. ;P Om det blir film mys och så kanske! ;P
 

suck

 
är hos mina goa svärföräldrar som nyss kommit hem från cran canaria. :) fick några mascaror av dom. Tackar och bugar. ;) Nu fick man höra att karln ska på långkörning IGEN. Till Karlstad, suuuuuck hela helgen förstörd. Och BARA jag som blir drabbad. :(

Aja nu ska jag vara social med gänget. OCH vad skulle vi göra utan min bror. <3

Good night

Japp vet ni vad, nu säger jag god natt till er kära läsare. Och föresten sjukt kul att se på statistiken idag, sa bara swich så hade jag många.. Me like. ♥ Mera mera..  Blir en smootie tror jag innan jag lägger mig. Sjukt hungrig nu.
 

Avslutad

Japp nu är denna frågestund avslutad!!!

Middag

Jaa idag vart det värsta lyx middagen för mig, ehum eller inte.. Kokt korv med bröd.. hahaha.. Nu sitter jag och kollar efter nytt halsband till älskade hugo för han har lyckats slita sönder det förra. Skit kvalite, trots att den kosta mellan 200-400 kr..

Nu åter till letandet innan filmen på kanal 6.. ;P

Frågestund

Nu tänkte jag köra en liten frågestund till er läsare. Nu får fråga precis vad ni vill. Frågestunden avslutas 21.00 ikväll.. Så PASSA PÅ!!
 

11:e Juli 2012

Nu har man varit på en promenad med Anna, så nu funderar jag på vad man ska äta för middag. För Älsklingen kommer inte förns i natt någon gång så man får äta själv.. ;P Kanske thaimat..

HJÄLP

Hej igen!
 
Jag undrar om det finns någon snäll skäl där ute som skulle vilja hjälpa mig med en header? Som ska ha en svart vit tema. Kontakta mig i såna fall på: [email protected]

Promenad

Hejsan!
 
Det var inte igår jag skrev här, pågrund av massa saker. Sen funderar jag på lägga ner denna blogg + om jag ska fortsätta så funderar jag på att byta sida helt och hållet. Men återstår och se. Nu har jag nyss kommit hem från en promenad med älskade hundarna mina. Var skönt fast det tråkiga regniga vädret, men har suttit inne hela dagen så kände för att göra nåt och hundarna var rastlösa med.. ;P Sen måste jag börja tänka på min figur.. :( Men nu vet ni att jag är tillbaka och vad jag funderar på. :P
 

RSS 2.0