Vicky



Nu var det ett tag sen man skrev här.. det har varit jul och allt.. Och det är ändå inte så många som läser så bryr mig inte längre om denna blogg faktiskt.. =/ Jaa, i julklapp fick man, nagelförlängning av älsklingen, pengar av mamma och brorsan, tomas föräldrar fick jag svart servis.. =) Sketa fint. Och av tomas syster fick jag presentkort på gina. =) Så ska äl ut på birsta och shoppa snart tänkte jag.. =D Fick ni nåt ni önskade er då? Jag vart i alla fall nöjd med mina.. =) Denna helg har varit väldigt tråååååkig, har inte gjort något speciellt.. Förutom att jag har kört skoter sen i Torsdag så nu har man träningsvärk i underarmarna.. ;P Aja nu ska jag vara social med min bror, hans tjej och min älskling.. =D

Hare gööööött dudes.. =) Puss


Vicky

Här får ni en liten lista av mig.. ;P

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hum, har ingen aning faktiskt.. ;P

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade faktiskt inga..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja

5. Vilka länder besökte du?
Gotland.. ;P

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja kan man lätt säga..

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Kommer nog minmas hela detta år...

8. Vad var din största framgång 2008?
Vet inte..

9. Största misstaget?
Vet inte..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Näe tror inte det.

11. Bästa köpet?
Oj, har ingen aning..

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Bensin...

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När snön kom och skotern kom fram..

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Det är några..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och...

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vet inte..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte...

18. Hur tillbringade du julen?
Först med min familj sen Älsklingens.. =)

19. Blev du kär i år?
hehe aaa i min älskling som jag varit med i 4 år i Januari.. =D

20. Hur många one night stands?
jadu inga alls..

21. Favoritprogram på TV?
Ingen speciell..

23. Bästa boken du läste i år?
Tycker inte om att läsa böcker..

24. Största musikaliska upptäckten?
Ingen..

25. Något du önskade dig och fick?
Vet inte...

26. Något du önskade dig men inte fick?
hehe vet inte...

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var på nöjeshallen, med ett gäng vänner och körde paintball.. Sketa kul.. =)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jaa det finns säkert nåt..

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Samma som alla andra kanske?

31. Vad fick dig att må bra?
Kärleken, familjen och min "sis"..

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen speciell

33. Vem saknade du?
Saknar Sandra (min kusin) Och Tomas farmor som var som en mormor för mig.. Saknar Tindra min före detta katt, och carmen min före detta katt, saknar mina undulater, saknar mitt gamla jag eller mitt bättre jag, saknar att må bra.. Mmm mycket jag saknar.. =(

34. De bästa Nya människorna du träffade?
Jaadu.. Ingen nämn ingen glömd..


Vicky



Bjuder på en jätte gammal bild.. ;P

Jaa jag vet inte alls hur jag ska göra med denna blogg.. Det går så skit för mig här, tappar suget att skriva här för det är endå ingen som läser.. Har inte så mycket att skriva heller sen sist.. Har inte hänt nåt speciellt faktist.. Som vanligt.. =/ Är så less.. Är less på att leva som jag gör. Det blir aldrig bättre heller, hur mycket jag än försöker och kämpar så blir det inte bättre.. Kommer det bli bättre då? Jaa jag vet inte alls jah.. Jag vill verkligen inte tappa min glöd heller.. =( Men men man får väl se vad tiden visar som vanligt.. =/ man märker att man inte har speciellt många vänner.. Faan ingen som hör av sig till mig.. Förutom om dom vill ha nåt eller hjälp eller skjuss.. Kul näe.. Men men.. Jag finns där alltid.. Säger inte Nej.. Är väl därför kanske, har ingen aning alls ja.. =/ Aja har inge mer att säga.. Får väl se när nästa inlägg kommer..

Hare så bra... Puss


Vicky

Älskar dig mest..


Jaa det var ett tag sen man skrev. Skulle skriva igår men då funkade inte blogg.. =( Men nu skriver jag i stället.. I fredags var vi på krogen och det vart bara skit, för alla våra så kallade vänner sket rätt så mycket i oss.. Men men.. I Lördags tog vi det lugnt och kolla på film och myste på.. Samma sak i Söndags.. Igår gjorde vi samma sak.. haha.. Och IDAG, tvättade vi och åt middag, för en gångs skull gjorde vi mat själv spagetti och köttfärssås, de ni.. ;P Sen får vi in på träningen.. Och nu sitter vi båda vi en varsin dator. =) I morgon är det barnträning som gäller med.. Ni som inte vet vad vi tränar så är det kung fu.. =) Sen på Fredag ska vi äta smörgåstårta.. =D Tomas mormor fyller nämligen år då. Det ska bli trevligt.. =)  Är orolig för en viss person som står mig väldigt nära. Det är inte bra med han/henne.. Vill verkligen hjälpa... Finns här för dig.. Älskar dig massor.. Du vet vem du är.. Ja just det igår gjorde jag visst nåt. For till sollefteå (eller hur det stavas) Med pappa och älsklingen. För pappa ska operera ena sitt öga.. (Han är blind på det.) Men han skellar en hel del, så han vill fixa till det. Så han fick fara in ditt och prata lite med läkarna och så. Han ska opereras efter Nyår någon gång.. Och jag känner mig väldigt väldigt orolig. Fast det inte finns nåt att vara orolig för, för han har ändå ingen syn på det öga. Men det kan väl hända massa andra saker?? Eller? Men jag hoppas det går bra, det gör det säkert.. =) =/ Jag hoppas det blir en bättre helg denna helg.. För vill faan ha roligt någon gång med.. Känns som allt skit händer mig tamme f*n jämt.. vad är det för fel? Vad gör JAG för fel? Gör jag nåt fel?? Varför kan man inte bara få må bra? Få vara som det var förr eller till och med bättre. Jag säger inte att jag har piss och skit inom kärleken.. För det har jag verkligen INTE.. Tomas är det bästa någonsin, finns alltid där.. Men ni som tror att det räcker med kärlek, så kan jag säga ni har FEL.. För jag har verkligen det och har velat ge upp fler en än gång. Men då kommer Tomas in i bilden och hjälper mig.  Man måste må bra psykist med om man ska klara denna skit värld. Men men, det blir väl bra.. Ska sluta svammla nu.. ;P Jag hoppas mamma kommer ändra inställning snart. För tycker verkligen synd om min pappa.. Förlåt mamma men han förtjänar bättre än det du ger. Älskar er massor, men ni måste vara rädd om varandra med. Men ni är vuxna ni fixar säkert detta själva..

Det var ett tag sen man umgicks med Jenny och Stefan med.. Jag hoppas det är bara bra med dom och att det går bra med lägenheten och allt.. Man får väl ta sin tid och hälsa på där och dricka lite kaffe kanske.. =D Men dom kan ha ledsnat på oss också.. ;P Vad vet jag.. Ja jag har nog inte så mycket mera att skriva för stunden. Får se om man skriver mera senare.. om inte annat så skriver jag i morgon.. =)

Hörs senare..
Puss


RSS 2.0