Fuck this fucking life...

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.... Jag förstår inte riktigt hur jag kan stå kvar... Med all denna skit. Att man jämt ska bli nertryckt.. Hur vet man att ens vänner är verkligen ens vänner?

Hur kan ens mamma avsky en så mycket? Och vara så missnöjd med en? Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om mig själv längre. Börjar tro mer och mer på vad andra säger om mig.. (Dåliga saker) Det är bara för mycket..


HOPPSAN

Jaa hoppsan kan man lugnt säga om denna dag eller morgon.. Fick sov morgon i morse, skulle börja nio.. Men vet ni när lilla jag vakna? JO HALV TIO.. Va.. Herregud.. Så kom till jobbet strax efter tio.. Smått less. Sover över JÄMT nu känns det som.. =( Men nu ska det fan bli skärpning med det.. Jaa, min dag bestog av jobbning till halv ett, ett var jag hos frissan och klippte och färgade.. Efter det for jag hem med Hugo, så for pappa och jag mötte upp älsklingen på bommen grillen, så käkade vi thaimat.. MUMS.. Efter det stack vi till Jenny, Stefan och Nova och umgicks bara.. =) Åh go Nova kom upp krypande i min famn, gounge.. =) Så har min dag sett ut..

Imorgon blir det jobb och efter det vet jag inte vad som händer. Men klockan sju på kvällen ska jag åka och fixa naglarna mina i alla fall.. =) Så skönt, för nu börjar dom bli lite väl låååånga.. ;P Sen var jag bra sugen att gå ut med min älskade Erika på Lördag, men hon var nog inte så sugen och fråga om hon får vara ledig.. =( Tråkigt.. För ville gå ut med henne när det väl är MYCKET folk ute.. Men men.. Kanske nästa helg sa hon.. ;P

Sen vill jag fixa någon lägenhet, för verkar inte hända någonting här hemma med huset och allt. Och jag vill verkligen ha MITT egna hem.. Som jag kan göra vad jag vill med och fixa som JAG vill.. Så jag tror det blir till att söka lägenhet.. =/ Men hade helst tagit över barndomshemmet.. Men men.. Får väl se hur det blir med det.. Men nu ska jag lägga mig för ska fan upp i TID i morgon.. ;D



Saknar lite våra ute kvällar gumman.. <3


Vemdalen

Jaa nu var det ett tag sen jag skrev, men nu har jag lite att berätta i alla fall. =) I fredags efter middag for vi till Vemdalen och med oss hade vi Johnny,Sara och Olven.. Vi kom fram runt nio på fredag kväll, den kvällen bestog av att varva ner och bara mysa på.. Lördag gick vi upp tidigt runt halv åtta, åt frukost for till backen och åkte från ca 11 till 16.30 FY FAN vad vi var slut.. Och dra mig baklänges.. Vad jag slog mig.. Slog huvudet rejällt UTAN hjälm, så slutade med att vi hyrde hjälm. Men tro inte att jag slutade gjorde illa mig, nej nej, huvudet en gång till höften två gånger knä vred jag fan nästan av, jaa och massa små vurpor.. Men fy satan vad roooooooligt vi hade.. Efter backen på lördag så ställde Tomas och jag och lagade nyårfile heter den med kokt potatis. Tror det var uppskattat.. Sen skulle vi på "krogen" så vi gick och vilade runt åtta, väckte alla runt halv tio på kvällen.. Slutade med att vi satt hemma i stugan och spelade plump.. Vem vann? Jo JAG för en gångs skull.. ;P Sen vid ett tiden gick Sara och jag och la oss och grabbarna var uppe och spelade poker och drack öl.. Söndag, vaknade vi halv åtta, Sara kom in med dammsugaren med.. hehehe.. Söt tjejen.. Hon var så duktig och städade.. =) Efter vi städat och packat allt in i bilarna, då for vi till backarna igen.. Åkte från tio till tre kanske.. Och vädret var ju bara KANON alltså, man kunde inte ha begärt bättre.. Åkningen gick bättre för alla den dagen tror jag faktiskt, trots all värk vi hade.. =) Men kul hade vi... UNDERBART.. Hoppas resten av gänget tyckte det med.. =) Måste bli fler gånger.. =)

Idag vaknade jag tio, fick samtal strax efter tolv.. Att Jenny och Stefan skulle få en POJKE... =D Så jävla kul.. Tomas ska ju bli gudfar till lillen med.. Säger bara de, stackars föräldrar.. ;P Efter ett for jag till Jenny och Stefan och umgicks bara.. Jenny och jag beslutade att vi skulle GÅ och hämta Nova deras dotter på dagis. Det är inte så långt ifrån där dom bor. Säger det, hahaha vi gör nog aldrig om det igen.. ;) Ojojoj.. <3 Sen var det middag på Max med älsklingen och pappa.. Å nu sitter jag här.. Tänkte snart lägga mig med, ska upp och jobba i morgon.. =D Wiho ser faktiskt fram imot det.. =D

Vemdalen


Lillkillen


WOHO

Jag har inte haft lust att blogga som ni märkt.. Man tappar suget då det är inga som läser.. ;P Men min helg har varit bra.. Var ut, hade roligt båda dagarna.. Var ut med Malin nykter i fredags och dansade jävulen på dans golvet.. ;P Som sakt man äger där.. *haha* Lördag drack jag med pappa.. Hehe fan i mig vad pappa vart full.. HAHAHA.. Men vi hade roligt.. Jag vart rund under fötterna med, men hade jag tagit en till cider då jäklar.. ;P Men dansade och hade roligt då med.. Vi skulle ut på en skoter tur igentligen på dagen med gänget från Momento, men vart inte av.. =( Så hoppas det blir på löningshelgen istället.. =) Sen igår, var vi hos Erika och Daniel och åt tacos och kollade på Hämnden som inte var sådär jätte bra faktiskt.. Men var mysigt att få umgås sådär med dom.. =) Ja det var helgen lite kort fattat.. Idag har vi varit och firat Älsklingens bästa vän Stefan som fyllde hela 27 år.. GRATTIS fesen.. ;P Så dom bjöd på gå fika.. I morgon var det tänkte att jag ska jobba, men måste med hundarna till veterinären, för vaccin och hälsokoll.. Jaa så blev inge jobb.. =( Men sen så, onsdag till fredag.. Ja just det, får vi låna stuga i fjällen i helgen så drar Sara, Johnny, Tomas och jag dit på fredag och kommer hem söndag kväll.. Så det får vi reda på i morgon om vi får låna stugan.. =) Vore KANON.. Har ju velat åka några år nu.. ¨Har ju aldrig blivit av. Men nu har vi haft den som pushat oss hela tiden och hon heter Sara. Så det tackar jag för.. För då brukar saker och ting bli av.. ;P Satt och lyssnade på en låt nyss. (finns längst ner i inlägget) Så vart jag sugen på festa med min älskade ERIKA.. Supa och dansa.. Fy fan vi brukar ALLTID ha roligt tillsammans.. <3 Men nu ska jag ta och lägga mig, ska kliva upp i tid i morgon tänkte jag.. ;P




Så SJUKT BRA låt....


Hej hopp

Är så himla trött nu för tiden.. Sover INGENTING på nätterna, ligger bara vrider och vänder på mig.. =( Igår hade jag kvaletetstid med älskade Erika, vi var på birsta och strosa runt.. Vart på tiden att hitta på nåt, för evigheter sen sist.. Så det var guld värt.. Hittade lite att shoppa faktiskt.. =) Sen gjorde jag inge speciellt när jag kom hem.. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Har lust att gå ut och göra når för det fina vädret.. Men får se vad som händer och sker..

Sen är jag så jävla less på allt tjaffs öööööööverallt heeela jävla tiden.. Varför kan ALDRIG saker och ting bara vara BRA?? Näe man ska alltid ha nåt skit. Är så himla less på de.. Men det kommer nog alltid att vara någonting... Man kommer nog aldrig få en lugn stund för sig själv.. Det måste hända någonting snart, för klarar inte av det som det är.. Men får se nu vad som händer när visa saker kommer bort.. Men men, nu ska jag fortsätta kolla på tv..



RSS 2.0