Förkyld

Go kväll folket..

Jaa jag har legat i soffan hela dagen sen jag slutade praktiken.. Har nämligen blivit dunder förkyld nu.. Rinner ur näsa, ögon, ont i huvudet, halsen och helt slut i kroppen.. =( Inge kul alls.. Men får hoppas på att den går över fort.. Hatar att vara sjuk.. I morgon ska jag i väg på praktiken också och efter det lär jag nog bara ligga i soffan med.. Ska ta och hoppa i duschen sen blir det nog sängen för min del.. Fryser som ett as så.. =( Men tack och lov att det kom nu innan jul. =D Näe har inte så mycket mer att säga så säger god natt nu..
PUSS


Tisdag kväll

Go kväll kära läsare..

Min dag började inte så bra.. Drömde om farmor hela natten.. Vakna och var väldigt deppig.. Sen när jag sätter mig i bilen på väg till jobbet, ja då kommer det en sorlig låt på radion, så man höll på gråta.. Men mamma ställde en fråga så jag tänkte på nåt annat.. Så hela dagen har jag känt mig deppig i kroppen/själen.. Inge kul alls.. Men en rolig sak fick jag höra idag. Min "chef" på TSC där jag praktiserar frågade mig om jag skulle kunna tänka mig jobba där efter min rehablitering... Och SJÄLVKLART.. ÄLSKAR det stället.. Helt underbara människor där. Ett av de bra sakerna i mitt liv är det stället.. =) Och min handledare jag jobbar med.. Älskar verkligen att jobba med henne.. Hon gör mina dagar lite lättare, samt dom på kontoret.. <3 Sen vid halv sex i kväll var vi och firade älsklingens ena lilla syster som fyllde 22 år idag.. GRATTIS.. Hon ska bli mamma i Februari med, vilket är skit kul. Kommer bli en underbar mamma.. Så hon fick present kort på media market för dom vill köpa en ny tv.. =) Sen har jag inte gjort så mycket mera.. Tänkte bädda rent i sängen och gå och lägga mig.. Är så frysen idag.. Sen är jag lite lur på att jag snart kommer bli dunder förkyld, vilket jag INTE ser fram imot.. >=( Men men, nu ska jag bädda.. Återkommer i morgon.. =)
PUSS

Här har ni länken till min praktiks hemsida: http://www.teckensprakcentrum.nu/


Motgångar

Hej på er söta läsare..

Känner att jag måste verkligen få skriva av mig.. Är så JÄVLA less på alla disskutioner och på hopp på mig hela tiden.. Alltid jag som gör fel.. Bara mig det är fel på.. Måste alltid tänka på vad jag säger och gör så det inte blir sura minner.. Ska det vara så? Är jämt sur JÄMT.. Vad jag är gör så blir det fel? Varför då vara med mig? När var det senast man fick höra att man var älskad? Jag gör ju ingenting.. Näe, det är inte jag som städar, lagar mat, tvättar ser till så saker händer? Näe det gör jag inte va? BLÄ.... Vill bara ha lugn och ro.. Slippa höra hur värdelös jag är.. Det är fan aldrig roligt att höra, inte för någon och defenitivt inte varje dag... Men men är väl sån period nu.. Vill bara ha som förr, då det uppskattades det jag gjorde som jag fortfarande gör.. Är det för mycket begärt? Vill bara känna mig älskad... Men börjar verkligen fundera på om det är mig det är fel på.. För att få uppskattning så måste man göra sig förtjänt av det. Jag kanske inte har gjort det? Eller? Nog om det..

 ÄLSKAR DIG Tomas över hela mitt hjärta och vill vara med dig för evigt... You are the one for me... Du finns alltid för mig...

Sen tycker jag så fruktansvärt synd om min pappa... För att han börjar bli mer och mer förbannad på farmor för varje dag som går.. Visst hon var elak, väldigt elak.. Men det var förr.. Tänk på hur hon var NU innan hon lämnade oss.. Hon var en ängel.. Gör så ont att få höra allt det dära för jag har en bra bild av farmor på grund utav dom senaste året vi var med henne... Hon var en annan person nu på slutet, som att hon såg vilka som fanns för henne.. Men pappa känner sig utnyttjad, vilket jag kan förstå. MEN hon var inte sån på slutet.. Jag vill kunna säga till pappa att han har fel, men det kan jag inte. Kan bara säga att hon var bättre på slutet och hon ser sanningen från himmelen nu... <3 Så som sakt jag har en del tankar i mitt huvud nu.. Väldigt känsliga dessutom.. Vilket är fruktansvärt jobbigt.. För jag har för det första svårt att visa känslorna, så det gör inte saken bättre. Försöker öppna upp mig, men för att kan göra det.. Så måste jag ha någon som själv kan visa känslor.. =( Jaja mycket snack nu.. Det var de.. Jag ÄLSKAR alla mina nära och kära.. Men ibland känner man sig inte älskad tillbaka... Men vet verkligen vilka jag har vid min sida när det är som värst, och ni vet vilka ni är... Är så tacksam att ha er vid min sida..

ÄLSKAR DIG TOMAS STRÖM..

  


Funderingar

Hej på er..

Jaa som ni ser är klockan bra mycket.. Och jag är verkligen en natt människa, BLÄ för det. För vill verkligen komma upp på morgonen.. Men spelar ingen roll hur tidigt jag lägger mig så sover jag till 1-2 ändå.. Inge kul alls.. Men tur man jobbar tisdag till Torsdag så man blir tvungen att kliva upp... =D Nog om det, satt och kollade på en film förut, och då kom jag på tänka på farmor när hon tog sista andetaget. Vilket är sjukt jobbigt för mig att komma ihåg fast att det var så fridfullt.. Men ändå.. Höll henne i handen ända in i det sista... Har inte förståt än att hon gått bort.. Undra om man någon gång kommer göra det? Visa dagar saknar jag farmor så enormt mycket, dom dagarna vi alltid for och fikade med henne.. Är det normalt att ha hennes nummer kvar på mobilen? Skulle ta bort det för någon vecka sen, men kände att det gjorde så ont för att ta bort det, så jag behöll det.. Varför? För att jag inte har förstått än? Jag vet inte..

Sen funderar jag också på vilka som verkligen är mina bästaste vänner, och om jag är det för dom med? Har så svårt att tro på dom som säger att jag är det, för har så svårt att lita på folk. Alla dom som jag trodde var mina bästa vänner förr, svek mig.. Riktigt hårt.. Vilket har gjort så jag har svårt att tro på deras ord, vilket gör ont för mig. Men vill inte göra fler misstag där, för dom har verkligen sårat mig... =( Vet inte ibland om jag har några riktiga bästa vänner, och ibland är jag så övertyggad.. Varför?

Mina funderingar runt min så kallade "depression" funderar jag också på, om man kommer bli bra igen. Om man kommer bli av med den någon gång. Har redan gått 4 år av mitt liv åt den. Och känns inte som den kommer försvinna, finns alltid någonting som kommer upp.. Men lyckats en så länge att stötta bort dom, men hur länge ska man orka med det? Blir så arg när jag tänker på att så många år har gått, tänk vad MYCKET jag har förlorat på dom åren.. Men visst, sen har jag väl också fått bra saker av den på nåt viss. Men ändå.. =/ jaja nog om det. I morgon ska jag iväg på eftermiddagen och prova overoller till min lilla hugo. Han måste nämligen ha något riktigt varmt runt benen.. =( Han "benvätska" eller vad man ska säga, fryser lätt på honom. Så när det är -20 ute så är det nätt och jämt att han kan gå ut.. Så ska se om det blir bättre med en overoll, vilket jag tror.. Tycker så synd om honom.. Ursa.. Jaja nu ska jag göra mig klar till sängen och försöka sova.....

PUSS


RSS 2.0