Vicky

Hihi Jaaaaag ;P


Ja, denna helg har varit rätt lugn faktiskt.. I Fredags så var jag bara hemma eftersom Tomas och Micke var och mekade med tomas fyrhjulling. Så nu är dom ute och åker för fullt.. =D Men så det var en lugn start på helgen, igår så var jag, Tomas, Micke, Zazza, Hellsen, Björklund, Sandra och Acke på Indals festivalen. Och jag tyckte det inte var en höjdare men men.. ;P Bättre än att ha tråkigt.. ;P Men vi kom dit när det var 1 och 45 min kvar av hela skiten, och 195 kr för det, de är lite väl mycket. Men du pratade vi med ena som tar betalt och det slutade med att vi betalade 100 kr per person.. =) Det är inte illa, eller hur? Sen drog in mot birsta för den skulle vara sista bilträffen där igår, men det var dött när vi kom dit, men det var inte så konstigt klockan var ungefär 2.00 på natten så. Men sen drog vi på max och käkade lite. Sen vart det hem färd. =) Och idag, så har det inte hänt så mycket ÄN. ;P Har följt med Tomas, Micke och purre när du körde lite i ågroppen. Sen skulle dom åka någon annan stans men då for jag hem istället så nu är dom och åker någonstans i Veda. =P Men dom kommer väl snart hem. Sen lutar det mot att Tomas och jag ska åka och hälsa på Jenny och Stefan en stund.. =) Ska bli mysigt för det är så roligt att vara med dom. =) Sen är jag lite orolig för min gumma Malin. Fast vi är fortfarande osams eller vad vi är. Men är orolig för henne och finns alltid för henne. För hon är min sis och kommer alltid vara. Någon måste stötta henne och vad gör inte äkta vänner? Stötar. Men men, det kommer lösa sig med henne det vet jag. =) Jaja, men nu ska jag vila lite framför tv så jag kanske uppdaterar senare. Fårse om jag orkar.. =p Men men..

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss så länge.. =D

Vicky

Stefan och Jenny


Idag var tomas och jag med dom hära tuterduvorna. =) Dom är så fiiiiiina tillsammans.. =D
Förlåt Jenny men jag snodde bilden av dig på din blogg.. ;P Du får säga till om jag ska ta bort den.. ;P
Vi var där en stund idag eller det var rättare sakt hela kvällen. Det var så himla trevligt.. Förutom att jenny är så TYST.. =D Vi måste faan ses oftare ju.. =) Träffade Jennys vovve för första gången idag Wilma heter hon, och är faan en av världens goaste hund. =) Jag hade med mig Kitty till dom här sötpropparna.. Så Kitty fick fullt upp, med Paco och wilma. Men det gick ju super bra, i vanliga fall är Kitty rädd för stor hundar, men inte dom hära.. =D Super bra. För vi måste ta ut dom tillsammans och släppa lös dom. Faan vad roligt dom ska få ha då.. Busa och springa.. Myyyyyyyyys.. =D
Men, det är vad jag har typ gjort idag. =) Haft det sketa trevligt. =D Och nu sitter jag bara här och kollar på massa skit på internet. ;P Så nu ska jag fortsätta med det, för nu har jag inge mera att berätta.. ;P
Hare bra så hörs vi.. Skriver mera här framöver.. =D

Puuuuuuuss Vicky

Vicky


Varför tar aldrig skiten slut??
Vad gjorde för att få detta? Har förfaan inte ens gjort dig nåt och ändå håller du på så hära.
När man litar på en person och berättar allt för den, då ska väl inte den person dra upp skiten när man bråkar heller? eller hur? Men då vet jag, jag kan faan inte  berätta nåt för någon nu mera. Har varit med om detta en gång förut tänker faan inte göra om samma misstag.. NEJ... Oavsätt hur ont det gör att lämna.. =( Men jag är glad att jag har min kärlek Tomas.. Det finns inge äkta vänskap i denna värld. För varenda jävel sårar mig. jag var hård, men det du sa tog priset.. Jag har andrar vänner som du påstog att jag inte hade. Men det har jag, så jag klarar mig. Du hade ju sååååå många vänner så.. Kommer aldrig förlåta dig för detta.. Never..
Var det inte: until death *RIP* us apart? Haha trodde jag ja.. Aja lika bra detta, för du var jämt sur och arg på mig. Så jag måste erkänna att detta är nog lika bra.. Så slipper du mig i ditt liv.. Ha ett  bra liv. Ni som inte förstår detta inlägg så har jag blivit riktigt sårad av en nära nära vän till mig... Du vet vem du är..


Så känner jag mig just nu.. Men men thats life...


Vicky

Måndagens Outfit



Blåa tunikan kommer från: Cubus
Gula linnet under kommer från: H&M
Jeansena kommer från: Gina tricot
Till detta har jag ett par svarta stövlar med klack som jag köpt på: Skopunkten

Vicky

LOVE



Min dröm var att hitta min drömkille. Han skulle ha blåa eller gröna ögon, blond hårig, ha massa Hobbes,
som skoter och såna saker, han skulle vara glad och omtänksam och ge mig massor av kärlek. Den killen är DU.
Jag är den lyckligaste människan på denna jord som har dig i mitt liv. Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig, finns inte tillräckligt med ord och det finns inget ord som kan beskriva det heller. Du är min ängel, du är mitt ljus i mörkret, du är mitt hopp, du är den jag bara vill ha, du är den jag vill leva med resten av mitt liv, och vet du vad det bästa är? Att DU älskar mig. =) Saknar dig min snygging.


TÄVLING

Är med och tävlar igen.. =) Fast nu hos min kära vän Anna.. =) Hoppas man vinner.. =D


En till tävling.
För att vara med, lägg in bilden på din blogg och länka detta inlägg.
Lämna en kommentar att du är med.
Enkelt va? =)

RSS 2.0