Sandra




Denna låt till ägnar jag till min kusin Sandra som omkom i tsunamin. Texten som skrivs stämmer så fruktansvärt på mig, hur jag känner..... Lyssna och läs. Den är sorglig.... Tänker inte skriva mera, för vet inte vad jag ska säga.. Jag kommer alltid älska henne, oavsett vad... <3

Vicky




Faan vad less jag är nu.. *URS* Varför gör du så här mot mig för? Du skiter ju totalt i mig.. Och jag bara väntar och väntar på DIG.. Och på att det ska bli bättre.. Men jag börjar tvivla på att det kommer bli det.. Jag är fan inte värd denna skit.. Har stått ut med den braaaaaaaaa länge nu. Men det ser du fan inte.. Du ser bara mina fel och vad jag gör för fel.. Men DU rå? Faan vad jag hatar det här skit livet.. Varför ska det vara så svårt JÄMT för????? Varför ska ALLT gå imot mig hela tiden för? VARFÖR händer allt mig?? Varför kan det inte hända något bra för? *tårar* Blääääääääääää för detta skit.. URS.....

Ja igår gjorde jag ingenting, hade tvättstuga på kvällen.. Och idag blir nog samma sak, förutom tvättstugan.. ;P Ska fixa nå käk snart, för är dö hungrig.. Och Tomas han får hitta på vad f*n han vill.. Bryr mig inte.. Sen ska jag nog lägga mig.. För allt man gör är bara feeeeeel.. Aja nu ska ni inte få höra mer på mitt gnäll, men var skönt att få skriva av sig lite..

Hörde att min kära Faster Ann läser min blogg med.. Mamman till Sandra.. Kul.. =) Dom var här hela familjen och kollade på valparna för en stund sen. Och dom tyckte dom var så söta.. =) Det var ju bra, för dom får inte vara fula.. ;P Så det var kul att träffa er.. Speciellt Henrik som jag så sällan ser.. =(

Aja hörs duuuuuuuuds.. =)


Vicky


Idag har man inte gjort så mycket faktiskt. Är inge bra i magen alls.. =( Skjusade mamma och pappa på lite ärende sen får vi med valparna till farmor.. =) Sen har jag inte gjort nå mera.. =P Får förmodligen inte träffa Älsklingen idag heller.. För han jobbade från sex i morse till sex på kvällen och efter jobbet skulle han och hans pappa åka iväg någonstans.. =( Så jaa då sitter man här alldeless själv. =( Men funderar på slå igång ice age 3 med pappa, så man har något att göra. Tror den kan vara bra eftersom 1 och 2 var bra så. =) Jaa nu ska jag ta och fixa annonsen på valparna med, ska knäppa lite nya bilder, så sätter nog in några senare.. =)

Hörs duddddddddddds.. =)


Vicky-Life is very hard


Hejsan på er, det var inte igår.. =P Det har inte hänt så mycket här, i Onsdags var vi in på gatufesten en snabbis. Men vad inte kul där så vanligt.. =/ Vad har nu gjort då? Jag hoppas ni tagit vara på sommarvärmen. =)


Sandra

Själv sitter man med en massa funderingar i huvudet just nu.. =/ Funderar på hur mitt liv kommer att vara eller hur det kommer bli.. Kommer jag få det bra? Kommer jag bli älskad? Kommer jag bli fri sjukskrivningen igen och må bra igen? Kommer det alltid vara skit i mitt liv? Eller kommer jag få ha en stort leende på läpparna men i hjärtat och skälen gör det ont? Mmm jaa jag vet ingenting, jag är helt tom.. Jag vet ingenting nu mera, eller det har jag inte gjort på ett bra tag nu..... Vill veta vad jag vill med mitt liv.. Vill vara LYCKLIG..... Är det för mycket begärt? =`( Efter min kusins bortkom i tsunamin så vart allt katastroff för mig, jag rasade samman.. Inte bara jag utan hela min familj och släkt.. Hon vart bara 26 år.. Enda sen dess har allt gått ner åt. Visst jag har blivit bättre, men inte tillräckligt. Kommer jag bli tillräckligt frisk? Det förstör för mig. för mitt liv.. Och en av dom störta problemen är att jag inte kan släppa min kusin heller.. *tårar* Gör ont i hjärtat bara man skriver om henne.. Sista minnet jag har från henne när vi var tillsammans, var då worldtredscenter (eller hur det stavas) rasade.. Jag var runt 10 kanske, var hemma hos henne och hennes pojkvän, jag trodde det var film.. Så jag sa nåt dumt, kommer faktiskt inte riktigt ihåg, men Sandra sa att det var på riktigt och då vart jag riktigt upprörd.. Aja, det är inte så kul för er att läsa detta, men det är mitt sista minne. Hon var min idol, min förbild. Ville alltid vara som henne när jag var liten. Vart överlycklig när man fick saker efter henne.. Dom säger att hon inte kände nåt.. Hon låg i poolen när vågen kom. Så hon slåg sig hårt på ängång så hon led inte sägs det. Jag hoppas det var så.. Men hon har det bra nu i alla fall, med min farfar och alla.. <3 Aja, men efter det så vart allt bara fel för mig.. Och jag hoppas jag HOPPAS verkligen att jag kommer ta mig upp på fötterna igen.. Jag hoppas verkligen det..



Life goes on..

Men aja nu ska jag sluta skriva en massa tråk som ni kanske inte är intresserad av.. ;P Har fortfarande inte fått några intresserade på mina valparn här hemma... HUVVA vad dom härjar.. Dom vart 7 veckor i Lördags.. Och nu är dom verkligen tråtsiga.. huvva huvva.. Men det är endå kul på samma gång.. =) Men men nu ska jag ta och lägga mig.. Ni ska få en låt av mig som jag tycker är bra.. =)

 

Hörs dudes.. =)


RSS 2.0