Vicky




Hihi, Kitty och jag ligger och myser.. Min arm ser ut som ett fettberg, men det bju jag på.. ;P
Jag skrev ingenting igår för det var så sent. Vi gjorde inget speciellt. Älsko tränade igår för första gången på läääänge.. ;P Och imorrn be ge vi oss och shoppa julklappar.. =) Så man har det under stökat.. =D Känns piss att skriva i bloggen, för att mina besökar siffror har sjunkigt rejält, så funderar stark på att lägga ner det hära.. Finns ingen anledning till det om ingen besöker tycker jag.. =/ Men men.. Får se vad som händer med det.. Vad händer det för er i helgen då? Själv så vet jag inte.. Hoppas på att få gå ut på krogen och dansa järnet för en gångsskull.. =) Men får väl se vad som blir av med det med.. =/ Aja, Näe nu ska jag spela lite sen blir det att sussa.. Ska upp någonlunda tid i morgon faktiskt.. =)

Men Puss på er så länge. =)


Loreal Professional Nature



Dessa två produkter kommer att dyka ned i min brevlåda inom ett par dagar. Jag har nämligen fått i uppgift av Lyko.se att prova och recensera dem. Skall bli otroligt spännande, då det var ett tag sedan jag provade ett nytt schampoo. Jag har ju en hel del olika serier, men ja, jag gillar att prova nytt helt enkelt. Skall faktiskt bli riktigt roligt.

Dessa produkter (och även en massa andra från samma serie) kan du tävla om http://lindaslya.blogg.se/2008/november/tavling-vinn-2-valfria-produkter.html


Vicky


Idag har man hjälpt med flytten till Jenny och Stefan igen.. ;P Och åt middag hos tomas familj.. Pasta och skinksås, ÄLSKAR den maten. Den bästa maten någonsin.. =) Sen åkte jag och Jenny till hennes mamma och drack kaffe och surrade lite, sen så tog vi reda på lite saker som hon ville ta med sig till lägenheten. =) Hennes mamma är super trevlig ju och rolig.. =) haha.. Jaa det är väl de jag gjort idag.. I morgon ska man tvätta hela dagen.. ÄNTLIGEN.. Har inga rena kläder alls. Sen mot kvällen blir det träning för älsko. =D Inte för mig.. ;P Jaa det var nog allt för idag.. ;P Jo det har varit riktigt storm här i natt och hela dagen.. Men det har ju snöat i alla fall.. Det är bra.. =) Hoppas det blir snö på julafton nu då.. I vintras var det ju inge snö, det kändes väldigt fel.. Man fick ingen jul känsla alls.. =( Det är ju den man längtar till ju.. ;P Men får hoppas på att det blir bättre i år.. Och så man kan köra meeeeeeeeeeeera skoter.. =D



Lyssna på denna låt.. Tycker den är sketa bra.. Tycker så jäkla synd om Britney Spears.. Kommer alltid tycka hon är bra.. Hon är en jäkligt stark person som fortfarande har fötterna på jorden.. Fast alla trycker ner henne.. Hoppas hon kommer tillbaka snart... =)

Men vi hörs snuttisar.. =)
Puss......

Billigt hos Bellme.se



Jag kunde inte hålla mig ifrån att klicka hem detta hos Bellme.se och jag tycker att du som blondin borde göra samma sak. Det är helt sanslöst billigt med 149:- för denna flaska (med frakten inräknad). Jag har personligen 250ml flaskor hemma - fulla, och får nog faktiskt lägga ut en sådan på tradera eller här i bloggen, för försäljning. Jag ville nämligen ha en 500ml med pump.

Vad är silverschampoo?
Det reducerar gula toner i ett grått eller blont hår.
Loreal är min personliga favorit!


Nytt i smyckeskrinet



Kolla in vilka underbara armband!
De kommer från Leshop.se.

Det silvriga är av märket Hultqvist och jag fullkomligt älskar det! Kostar 519:-
Det svarta är av märket MsBijox och kostar 109:-

Spana in de svarta riktigt noga - jag säger bara TÄVLING!
Inom ett par dagar kommer den tävlingen upp..

Vicky




Så hära har jag kunnat legat hela helgen faktiskt.. Det har faan bara varit en piss helg, inte har man haft kul i alla fall.. =( Okej, fredags var kul faktiskt. Men det var typ 23.00 till 01.00 sen var det roliga slut.. Men men, man måste ju ha såna hära dagar. Men jag har det faan i mig JÄMT det.. Börjar bli så less på det.. =( Idag har Tomas och jag hjälp Stefan och Jenny med deras flytt.. Men fortsätter i morgon. Älskar att vara med dom myspropparna.. =) Fast jag driver stefan till vansine ibland. Men han vet att jag inte menar nåt illa.. (Hoppas jag i alla fall). Sen efter vi hjälpte dom for vi in till stan och hämtade go Malin och for till Max och åt middag klockan halv nio på kvällen.. haha.. Näe det där måste det bli ändring på.. Faan kan inte äta på kvällarna, det är inte bra bra för kroppen.. =/ Och HEMMAMAT måste det bli mera av.. ;P Men tycker inte om att laga mat nu mera. Tyckte det var roligt förut.. Men inte nu.. =( Saknar mitt gamla jag ju.. =( Jaja... Näe så det är de jag gjort idag.. Vet inte vad jag ska skriva mera.. ;P Längtar lite tills i morgon så man får umgås med Jenny och Stefan lite. Så man blir på bättre humör.. Känner mig så deppig, men det är väl inte ovanligt va? Tycker jag jämt gnäller.. Men men.. jaja, jag tror det var allt för mig ikväll.. Skriver väl mera i morgon.. =)

Ha det så bra bloggare..
Puuuuuuuuss....

Vicky


Jaa idag är det fredag, så det menas med att det är stoooooooooooor jäkla festen idag.. Ser fram imot det, men hoppas det inte blir massa bråk och tjaffs bara.. Men helt ärligt så brukar det inte bli det nu för tiden.. =) Jaa jag som skulle sola idag, men se vad klockan är nu, föööööööör mycket.. Festen börjar sju, man vill ju duscha och göra sig klar innan så man hinner inte med solning.. Typiskt. Man vaknar ju så sjukt sent hela tiden.. Är så less på det. Jag kan verkligen inte sova på nätterna, jag somnar sex eller sju på morgonen. Det är väl då man ska kliva upp.. Eller hur? Näe för mig är det tvärtom, jag går och lägger mig då. Det spelar ingen roll hur tidigt på kvällen jag lägger mig så somnar jag lik förbaskat så sent/tidigt.. =( Men men.. Min kära farmor ligger på sjukhuset med, hon hade fått gikt i sina fötter, man kan få det. Det brukar gå över efter ett tag. Men nu är det så att det inte gjort det på farmor så nu får hon ligga på sjukhus. Problemet är att farmor kan knappt gå pågrund av ena knät. Och sen dåligt hjärta på det.. Och kan inte gå.. Så hon kan ju inte anstränga sig för hjärtat.. Jaa bara massa tok.. Jag hoppas verkligen hon blir bra igen.. Vill inte förlora några nära mera nu.. Nu får det fan i mig räcka med det. Kan man inte få lugn oh ro någon gång kanske? Men men.. Ja så ligger det till där..

   

Malin, jag finns här för dig.. Det vet du att jag gör.. Gör ALLT för dig, då menar jag ALLT... Vet inte vad jag skulle göra utan denna stumpan.. Hon stöttar mig i alla väder, saknar dig sååå.. Var är den roliga tiden nu mera som vi hade? I miss that.. Men allt kan inte vara som för, oavsätt hur mycket man vill det, så går det inte.. Tyvärr.. =( Men det räcker för mig att du finns vid min sida och älskar mig för den jag är.. För det gör jag med dig. Vill aldrig förlora dig.. Skulle kunna dö för dig med.. Jag vill bara att du ska må bra och vara lycklig.. För du förtjänar verkligen det.. Jag vet att du kommer bli det med tiden.. I know that.. För att den killen som kommer få dig, kommer vara så förbannat rädd om dig då.. You and me sis..



Jaja nog pratat om det hära.. Nu ska jag ta och duscha och göra mig i ordning som man har det gjort i alla fall.. =P Sen bär det åt till middag och sen festen.. Och NEJ jag dricker inte.. Har inte druckit på jag vet inte hur många år.. Så jag är nykterist.. Låter fjantigt när jag säger så dära, men är det.. Och jag har det KULARE nu än när jag drack. Helt ärligt.. =D Menmen, man kanske hinner sola ändå.. ;P Hoppas det.. Annars blir det imorrn.. =) Men men, nu ska jag dra mig, så får vi höras mera under helgen.. och hoppas ni får en super trevlig helg ni med.. =)

Ha det bra allesammans så hörs vi.. =)
Puuuuuuss på er.


TÄVLING: Vinn armband från MiaJi


Underbara armband, inte sant?
Nu kan ett av dem bli ditt - eller varför inte ge till någon du tycker om?

För att delta;
- Välj ut om du vill ha ordet "ÄLSKAD" eller "DU & JAG"

- Klicka här och registrera dig för nyhetsbrevet

- Skriv en kommentar med ditt önskade ord, tillsammans med blogg- och/eller mailadress hos http://lindaslya.blogg.se/

AVSLUTAS: 30 November


Klickat hem..

Benvärmare med hål i hälen..

Jaa då har lilla Vicky klickat hem detta då.. =) Har velat ha såna hära super länge nu.. =) Så man kan ha dom utan på skor och sådära.. ;P Den ni.. Sketa braaaaaaaaa.. Och rosa dessutom.. =D Haha kan inte bli bättre.. Men frakten var super dålig.. Jäkla massa pengar på frakten bara, benvärmarna gick bara på 99:-.. Ni kan gå in på sidan här: http://www.nilladancewear.se/Default.aspx Dom har faktiskt en del fina saker.. Inte så mycket, men rätt så.. ;P


Vicky

Halloj!

Jag gick nyss med på en sida som jag tycker alla tjejer ska gå med i som tycker om smink och att sminka sig.. =D Registrera dig här:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=158871 =)


Vicky

Hejsan på er!

Nu är jag uppe så hära sent igen.. ;P Men nu tror jag att jag är klar med bloggen i alla fall.. =) Ni får jätte gärna säga till om det är något ni tycker jag ska ändra eller fixa till.. =) Det uppskattar jag bara.. Jaa, idag har jag varit med Stefan och Jenny.. Vi var till Jennys mamma och drack kaffe och surrade lite skit.. Det var trevlands.. =) Så Kitty fick härja lite med Wilma där med.. Det är den enda hunden hon busar med.. Konstigt är säkert för hon är så himla lite igenfört med dom andra hundarna hon träffar.. Hon är ju som en valp för dom.. haha.. Fast hon är oftast äldre. ;P Näe men det är kul att se henne att få leka med någon annan hund. Jag kan ju inte leka med henne likadant som hon leker med andra hundar heller.. ;P Ja.. Och efter det så for vi och skjusade hem jenny och stefan, sen for vi vidare till Ovansjö och tog det lugnt. Sen någon timme senare var vi tvungen att åka igen för då hade vi barnträning i kung fu.. Så Jenny och Stefan följde med, dom gjorde oss sällskap. Men vi var väl inte så sociala, men dom fick i alla fall sen vad barna fick göra.. ;P Stefan och Jenny tyckte det var lite kul att titta på i alla fall. Det är huvudsaken.. ;P I morgon har jag ingen aning alls vad som händer och sker.. Tar jag då.. =) Till helgen blir det stor fest här ute i Njurunda, så den ska man förmodligen gå på.. =) Hoppas man får dansa då, för det var som sakt ett himlans bra tag sen jag dansade.. =( Älskar att dansa, bästa som finns.. =) Näe, nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling, han ligger nämligen där och väntar på mig.. =) Gosproppen min.. =) Älskar honom så sjukt mycket. Och sen ska väl Kitty komma och lägga sig mellan oss och sova.. =) Men det är bara mysigt.. Då har jag hela min lilla familj där.. =) Min egna. Sen har jag ju mamma, pappa och brorsan.. =) Men jaja, nu ska jag sluta surra massa skit.. Men skriver förmodligen mera imorrn.. =) Jaa..

Så god natt då.. =)
Puss


GratisMode


Hej igen.. ;P

Glömde berätta en sak, det var en tjej som tipsade mig om en gratis sida.. tack Sandra.. Men är redan medlem på båda.. =) Men jag tycker gratismode är BÄST, för där är det inte så svårt att få poäng som det är på alla andra ställen. Och jag som har jämt otur behöver en sån här sida. =) Jag ska berätta varför jag tycker bäst om dom.. För det första dom är HELT GRATIS till 100% vilket är bra. Sen, så för att samla ihop poäng så har dom fixat länkar som man kan gå in och kika lite på, medans man gör det får man 2 hela poäng av dom. Och dom har några sidor man kan klicka in sig på, vilket är kul och intressant. =) Sen kan man samla ihop poäng genom att ge sin länk som man får av gratismode, till sina vänner, och då får du hela 50 poäng om du värvar en vän, och den vännen som går med i gratismode, fär 50 gratis poäng för att ha gått med i gratismode.. Hur bra är inte det då? =) Och det går fooooooooort att samla på sig poäng. Och när du fått visst mycket poäng, så kan du växla det till presentkort.. och det presentkortet kan du handla med på t.ex H%M, veromoda, guldfynd, din sko, ikea m.m. Det är ju super bra.. =)  Sen har  dom en tävling nu på sidan, där de fem första som värvar 100 aktiva medlemmar får ett presentkort värt 1000:- inte illa.. =D

Om du vill bli medlem, så kan du registerara dig genom mig så får du 50 poäng att börja med direkt..
Klicka på denna länk för att bli medlem: http://www.gratismode.se/?c=10486 

Sådär nu tror jag att jag är klar för i natt.. =)
Sov gott mina bloggare.. =)


Vicky


Hej mina kära bloggare.. =)

Vad tycker ni om min "nya" blogg då? Har gjort om rätt mycket dom här två dagarna, och är fortfarande inte klar.. =( Men vad tycker ni hit tills? Säg vad nu tycker så jag kan ändra på det så det blir bättre.. =) Och är det någon som vill ha blogghjälp så kan ni maila mig på
[email protected] så hjälper jag er mer än gärna.. =D Näe men nu måste jag verkligen sova, ska upp i morgon.. ;P Men återkommer imorgon..

Puuuuuuuuuuuuss så länge.. =)


TÄVLING: Vinn ett nyårshår


Snart är det jul och nyår och vad passar väl bättre än en hårförlängning, för att känna sig lite extra fin? Priset är sponsrat av företaget Xtend.nu,
samma företag som min hårförlängning kommer ifrån. Jag skall visa hur man sätter i håret med clips, när jag är tillbaka i Karlstad.


För att delta;

- Gå in här och välj ut önskad färg på din hårförläning.

- Skriv önskad färg, tillsammans med mail och/eller bloggadress bland kommentarerna nedan. På Lilysblogg http://lindaslya.blogg.se/..

Saknar du någon färg?
Maila och hör med Xtend, de har nämligen inte hunnit lägga upp alla nyanser (klara och blandade) ännu. Mailadressen finns på hemsidan.


AVSLUTAS: 28 November

Glöm inte att du som Lily-läsare har 10% rabatt hos Xtend.nu

TÄVLING: Vinn 2 valfria produkter


Serie nature, utvecklat genom Loreal Professionnels avancerade forskning, med utvalda ingredienser av naturligt ursprung. Dessa formulas förskönar och skyddar håret, samtidigt  som hårfibern respekteras.

Dessutom; allt material och alla flaskor är återvinningsbara. Finns även produkter, speciellt för barn.

 
För att delta;

- Klicka här och välj ut dina två produkter.

- Skriv dina önskade produkter i en kommentar till detta inlägg hos http://lindaslya.blogg.se/ .

- Länka gärna vidare i din blogg.

Avslutas: 29 November

Vicky



Bjuder på en gammal bilder på oss.. =)  Jag har inte så mycket att skriva faktiskt.. =/ Denna helg kvar inte den bästa om man säger så.. Finns bättre, Men jag slapp sitta hemma i alla fall.. ;P Idag vart det lugnt som jag skrev i senaste inlägget.. ;P Vi kollade på young pepole fucking, haha jaa, den är pinsam om man säger så. Man skäms på deras bekostnad... ;P Sen kollade vi på tropik thunder den var inge vidare.. Säg att det ska vara en komedi, men det var den sämsta komedi jag sätt i alla fall.. Jaa det är vad jag har gjort idag i alla fall.. Återkommer förhoppningsvis imorrn.. =P Nu ska jag snart gå och lägga mig.. ;P SÅ god natt..

Pussssssssssss

Vicky



Jaa fy skäms på mig, jag som sa att jag skulle skriva senare i förgår. Men gjorde inte det. Och helt ärligt så har jag ingen bra ursäkt heller.. =/ Men heej jag skriver ju nu.. =D Idag har jag inte gjort så mycket, har umgåts med go Jenny, Stefan, Svämor Maria, svärmor Anders, älsklingen och Micke.. Vi var i essvik hos tomas föräldrar och spelade poker.. Vi hade det helt enkelt bara mysigt och pratade massa skit. =) Och i morgon ska vi vara med hellsen, micke och massa andra och kolla på ishockey hos hellsen tror jag. Sen på kvällen drar vi till Eveline i björkön för hon ska ha stor fest där för hon fyller nämligen 18 ååååååååååååååååår.. =D Stor tjejen.. =) Jaa och söndag lär väl sluta med film kväll och mys bara.. Men ska försöka skriva oftare för min statistik har ju gått upp här. Det är ju sketa KUL.. Och hoppas det blir mer som läser... =D Men nu ska jag gå och lägga mig... =) Ny dag i morgon.. ;P

Puuuuuuuuuuuuuuuss

Vicky


Hjälp vad roligt.. =D Min statistik här på bloggen har gått upp, mycket mycket mer människor som läser min blogg.. GUD VAD KUL.. =D Hoppas ni tycker om att läsa min blogg. Skulle vara roligt om några skulle kunna kommentera lite med.. =D Jaja jag har inte så mycket mera att skriva för tillfället, men skriver lite senare.. =D

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Vicky



Jaa, vad ska jag skriva? Allt känns tomt.. Kommer det någonsin bli som förr? Eller kommer det förbli så hära? Jag vet ingenting längre. Två nära personer säker samma sak om mig. Att jag är värdelös, dom säger det inte rakt ut, men man hör det mellan raderna. Inte du Malin. Du skulle nog aldrig säga så om mig. Jag vet helt ärligt inte vart jag ska ta vägen.. Nu ett bra tag har allt varit, tomt och jobbigt. Ni ser ingenting, för jag döljer så jävla bra, någonting jag är bra på i alla fall... Men tycker inte om att visa sånt för anmälheten. Det är inte så konstigt. Men men, jag döljer säkert det för mig själv med, för att jag vill att allt ska bli som förr. Men men.. Life goes on, eller hur? Jag hoppas bara det blir bra igen. Känner mig så förbannat värdelös bara. Men men, så jag känner mig som denna miranda nallen. Har gjort det ett tag. =/ Men men.. Nu ska vi inte prata om det mera.. ;P Denna halloween har varit sämst. För att några vänner till tomas och mig, svek oss som vanligt. men det är ingen ovanligt om jag säger så.. Men man blir ju besviken ändå.. Men men.. Att folk aldrig lär sig.. Jaja, nu ska jag nog ta och lägga mig.. Men ha det så bra.. Så skriver jag snart igen... ;P

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

RSS 2.0