Vicky



Bjuder på en härlig bild, denna vinterkalla natten.. =)

Ja, det var inte igår de.. =P Har haft en del att göra.. Var med pappa till Soleffteå idag igen, han skulle gå på efterkontroll.. Men allt vara bara bra sa läkaren så.. Så det kändes skönt att höra.. =) Har faktiskt inte så himla mycket att säga, förutom att man kämpar på med allt.. =) Ja Maria såg att du hade lämnat en kommentar.. =) Jag har släppt in Tomas så djupt in i mitt hjärta som det går.. Men, som sakt Tomas kan bara stötta mig, men det är hur bra som helst.. Men har en annan person som trycker ner en här hemma... Sen så går jag och pratar med en psykolog som jag gjort i över 2 år nu. Men hon som jag hade har gått i pansion (eller hur det stavas) så jag skulle få en ny denna månad men ingen har hört av sig som vanligt, så blir att ringa läkaren min.. Men men, jaja nu vet du det.. =) Nu tänkte jag faktiskt ta och lägga mig, är sketa trött... =) Klev upp halv åtta imorse så.. =) Men vi hörs..

Puuuuuuuuuuuss


Vicky


Jaa då var det Torsdag då, och idag blir det en lugn kväll med.. SKÖNT säger jag bara.. Ja vill fan bara ligga som jag gjorde förr.. Slapp allt denna skit.. Vet inte vart jag ska ta vägen heller.. Allt är åt helvete ÖVERALLT... Det är inge bra någonstans.. Kul va? Allt känns meningslöst.. Jaja, jag har ingenting att säga.. Är så jävla less på det hära bara............... Aja nu har jag inge mer att komma med, skriver kanske senare..

Ha det så bra..


Vicky



Har har ni lite bilder sen vi var ute och red på sjön Maja och jag, Älsklingen som knäpper bilderna..=)


Här har ni mig först och sen Maja bakom.  Här har ni mitt fika som Älsklingen och jag åt i Soleffteå.
 (klicka på bilden för att få den större..)   

Ojoj nu var det ett tag sen, huvva.. Sen i lördags.. Det har varit lite väl mycket sen dess.. =P I Söndags vart det lugna gatan var ju ut i Lördags så.. =) I Måndags var ju ute och red med Maja och det var ju stört mysigt.. =) Måste göra om det nå mera..=) Sen hade vi tvättstuga.. =P Och igår var jag till Soleffeå med pappa för han skulle operera sitt öga.. (Han är blind på det) han opererade sin skelning på ögat bara.. Så vi får sex på morgonen och kom hem åtta på kvällen så man var rätt färdig igår.. =/ Men allting gick bra, han vart ju nerf sövd så han var väääääääääldigt trött när han väl vaknade.. Idag vet jag inte riktigt hur det är med honom, han ligger fortfarande kvar i sängen.. Ska kolla om han vill ha värktabletterna snart, tänkte jag.. Han lär ju ha ont i ögat, stackars pappsen.. Men det går väl över snart. =) Själv håller man på att bli sjuk känner jag. Inge kul alls.. =( Men men... Och idag tänker jag bara ta det lugnt.. Känner verkligen bara för att ligga och mysa framför tv en så.. Men vill umgås med Maja med.. Vet inte med den tjejen är bara för go... Har saknat henne faktiskt.. Ringde henne heeela dagen igår... =) Majabuuuuuuuuuus.. =D Jaja nog svammlat, nu ska jag hitta på nåt.. Sitter väl kvar här som vanligt.. ;P Men ska försöka skriva senare.. =)

Ha en bra dag idag... =)
Puuuuuuuuuss


Vicky


God förmiddag eller vad jag ska säga till er.. hehe... Igår var det en mysig kväll, var nämligen till brorsan, Anna, Emelie och Mats.. Mats har en stuga en bit bort från vårat hus, så vi for dit och satt och surra massa skit och myste framför elden.. Tok mysigt.. Ja och Tomas och Olven körde sina fyrhjulingar dit medans jag körde Tomas skoter eftersom min är mongo nu.. ;P Och idag vet jag inte vad som väntas.. Ska åka in till kvissle nu och äta frukost eller fika eller vad man ska säga, har ju varit vaken en tag så.. =P Men men jaja, Älsklingen står här och stressar mig, vet inte varför.. Hungrig kanske.. Aja men jag skriver senare förmodligen.. =)

Höres senare dudees
Puss


Vicky


God dagen mina kära läsare.. =) Jaa ni sitter jag här igen.. Och har inte fått en enda kommentar, börjar verkligen bli less på det.. Men men det är väl ingen som läser denna bajs blogg.. =P  Men det gör mig ingenting för jag skriver för MIN skull.. Idag vet jag inte vad som händer, förmodligen blir det lugna gatan, som det förmodligen blir heeeeela helgen.. Ser verkligen INTE i fram imot det.. Men men thats life.. Får väl göra det bästa av sittvationen.. Eller hur? Jaja, nu ska jag ta och äta nåt för börjar bli hungrig, fikade inte imorse så.. =P

Hörs sen kanske..
Puss

Vicky



Låt mig bara vara........

Varför är det ingen som förstår mig? Hur jag känner? Jag försöker förklara, men det blir bara fel eller så fattar dom inget. Eller så tycker dom att jag är dum i huvudet.. Jag börjar verkligen att fundera om jag är det... Jag blir så arg så jag börjar gråta, ingen förstår nåt.. Varför ska allt skit hända mig? Är det meningen att jag ska vara olycklig i detta jävla skit liv? Är det meningen att mitt liv ska vara så hära? Jag ska igentligen inte klaga för läser en tjejs blogg och hon har cancer som hon kämpar imot. Sån jävulsk stark människa. Hon förtjänar det inte, känner henne inte men hon förtjänar det ändå inte.. Och jag sitter och gnäller över detta... Men men... Hatar detta skit liv, hatar att ha det så hära, hatar att känna så hära, hatar att bli behandlad så hära.. Varför kan DU inte öppna ögonen? VARFÖR??? Är jag så värdelös? Hatar det här... När ska JAG få som jag vill med mitt liv? Varför är jag så feg och rädd? Jag lever fan bara en gång.. JAG HATAR DET HÄRA... Tänk om någon kunde hjälpa mig bara.. Eller tänk om man kunde trolla.. Fan vad jag skulle trolla då. Inte bara åt mig utan till alla andra med.. Alla mina dumma tankar börja komma mer och mera tillbaka till mig.. Varför då? Mår jag dåligt IGEN? Jag vet inte.. Jag vet inte ens om jag mår dåligt eller bra.. Jag stänger ut all den skiten. Orkar inte med det.. Jag vet att det är dumt.. Men det blir inge bättre, vad ska man annars göra? Mår ju bra för stunden. Eller inbillar jag mig det med? Jag har ingen människa som förstår mig.. Har ni känt så med? Vad ska man göra då.. Jag får panik för att ingen förstår.. Hur mycket jag än förklara så förstår ingen.. Jag vill helt ärligt bara försvinna från denna elaka värld.. Förstår inte hur människor kan älska livet jag gör verkligen inte det. För jag älskar det inte alls och det gör ont att känna så.. Vill njuta av den tiden man har här.. Men jag kan inte.. ALLT går IMOT mig.. Hur ska man då kunna älska det? När man inte hittar nåt fint eller bra? Man kan inte älska något man hatar.... Jag ser mitt liv rusa iväg, jag vill göra massa saker innan man blir för gammal.. Men jag KAN INTE hur mycket jag än vill så kan jag inte... Serigöst så ger jag fan upp snart.. Jag gör verkligen det. För det finns inge ljus i mitt jävla mörker... Det kommer nog inte komma nåt ljus heller.. Så känns det i alla fall.. Jag har fan inte varit så här olycklig i hela mitt liv som jag har och är just nu.. Jag vill bara gå och gömma mig i ett mörkt jäkla rum och sitta där och gråta för mig själv.. Vill bara stänga in mig nu... Vill inte ha några runt om kring mig mera, VILL INGENTING.. Vill bara blir braaaaaaaaaa, är det för mycket begärt?? Är det de? =( Sen blir helgen piss med. Men det är ju som vanligt.. Men men... Jag vet inte vad jag ska skriva mera är så ledsen och arg.. Förlåt att jag babblar om massa tok, ni förstår säkert inte heller men var tvungen att skriva av mig lite.. Får se om jag skriver nåt mera sen..

Hörs, puss


Vicky


GOD MORGON, eller det var det för mig 8.00 i morse.. =P Men ändå.. Jaa idag blir det inte så himla mycket, blir till att städa hemma i lägenheten för vi får främande av våran älskade vän Olven från stockholm. Ska bli så roligt att träffa honom igen.. =) Den människan är ju den godaste personen på denna planet i alla fall.. Finns ingenting ont i honom vad jag vet i alla fall.. =) Så ska städa i lägenheten så han får fint där så vi sover hos mina föräldrar som vi gör heeeela tiden.. ;P Trivs ju här.. =) Sen till kvällen vet jag inte vad som sker. Kanske träning? Får se.. =P Jaa jag tror inte jag har så mycket mer att skriva faktiskt.. =P Får se om jag har nåt att skriva senare, annars blir det imorrn.. =) Aja nu ska jag hitta på nåt att göra.. =)

Hör senare, kanske.. ;P
Puuuuuuuuuuss


Bjuder på en till bild då, eftersom det var så kort inlägg.. =D


Vicky


Så nu har man kommit hem från stan och barnträningen.. Hittade en tjocktröja på wear it på rea dessutom.. =P Sen köpte jag ett par svarta leggings på Gina tricot, för mina gamla är vääääääääääääl använda så nu var det på tiden med NYA.. =) Sen köpte jag inge mera.. =P Va mest och kollade runt, är så sällan man är i stan föredrar birsta istället nu mera.. Jaja, det blir ett litet inlägg nu för jag är så himla trött ska göra mig i ordning till sängen och sussa.. Ska bli så skööönt.. =) Är så härligt att vakna tidigt på morrnarna.. Speciellt om det är SOOOOL... =D Aja GOD NATT på er sötisar.. Skriver nåt i morgon.. =)

Natti natti
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuss


Vicky


Idag var man uppe med tuppen klev upp 08.00 på morgonen, de ni.. Jag som brukar sova heeeeeeeeeela dagarna.. ;P Men inte nu ni. Har klivit upp i över en vecka nu tidigt på morgonen och det känns sketa skönt.. Gick och la mig halv tio igår med.. De ni.. =) Börja få ordning på allt tok.. Är faktiskt lite stolt över mig själv. Ja, som jag skrev i mitt förra inlägg att min mamma var dålig.. Det var inget allvarligt med henne, det var en medicin som ställde till det så hon får helt enkelt sluta med dom. Så det var ju skönt att höra.. Men jag har en känsla av att det inte bara var det.. Hatar såna känslor.. Pappa känner likadant. Men mamma vägrar kolla upp eftersom dom sa att det bara var det.. Men men... =( Vi får hoppas på att det är så då.

Jag fick inte åka in till stan igår för att mamma ville prånt hem från piss sjukhuset och visst det är inte så konstigt.. Så jag fick inte gå och kolla lite. Men det blir idag istället efter pappa varit hos tandläkaren klockan halv tre, så då ska jag kolla lite, kanske shoppa nåt.. ;P Sen ikväll har vi barnträningen känner inte alls sugen på att gå på den, menmen vad gör man inte för sin älskling då.. =P Sen efter vi varit där ska jag hem och duscha och bara mysa framför tv tänkte jag.. Kanske kolla på någon ny film, får se.. =) Men nu ska jag fixa i ordning mig så jag har det gjort.. Sen ska jag sätta mig och spela tror jag.. ;P Men jaja, kanske skriver ikväll... =P

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuss


Bjuder på en bild då.. =P


Vicky


Jaa, nu var det någon dag sen jag skrev. Men det har varit mycket nu kan jag säga er.. =( Igår fick min kära mamma åka in på sjukhuset och vart inlagd, för att hennes blodvärden är inte som dom ska och pulsen är skyhög på henne.. Och dom vet inte vad det är som vanligt på detta jävla Sundsvalls sjukhus.. Jag hatar detta sjukhus dom kan ju fan ingenting där... >=( Jaa så jag var på sjukhuset hela kvällen igår med mamma.. Sen for man hem och åt middag och hade tvättstuga, men somna ifrån tvättstugen var helt slut igår. Så klockan halv ett for vi och hämtade tvätten och la sig sen. Så jag vaknade kring åtta nio i morse och var pigg.. Känns skönt att vakna tidigt nu.. Så man inte sover bort hela dagarna som vanligt.. =P Pappa var ju upp till Umeå sjukhus igår han med.. Han har ju fått massa allergi från sitt jobb.. Som nickel och skit.. Och nickel är det ju tammefaan i allting nu förtiden med.. Så jaa, det var som sakt en jobbigt dag igår. Och Anna go gumman är så himla go hjärtad så det finns inte. Kollade på engång hur det var med mig.. Brorsan har verkligen hittat en dunder tjej nu måste jag ju säga. Finns bara goda sidor hos denna människa.. =) Jaa idag blir det nog lugna gatan, men funderar på gå på stan en stund med, men får se hur det blir med det.. =P Jaa nu vill jag bara veta vad det är för fel på min mamma.. Hon och jag kommer inte bra överens nu mera, men hon är min mamma och jag kan verkligen avsky henne ibland, men älskar henne för det.. Kommer alltid älska mina föräldrar oavsätt vad. Dom finns alltid vid din sida. =) Men jag hoppas det inte är nåt allvarligt med mammsen, får hoppas på det i alla fall.. Men men det kan ju vara vad som helst som sakt.. =/ Men jaja, nu ska jag sätta min i vardagsrummet med Tomas och pappa tänkte jag.. =P Innan pappa somnar, hör han gäspa hela tiden med.. =P Jaja, jag skriver förhoppningsvis senare.. ;P

Hörs senare, puuuuuuuuuuuuuss


RSS 2.0