Saknad och älskad

Tillägnar detta inlägg till denna vackra ängel som togs i från oss den 26 december 2004.. =(

Miss you girl.. Jag hoppas du har det bra där upp med våra nära och kära. Hoppas du tittar till oss då och då.. Kan inte förstå att du är borta.. Varför var dom tvungen att ta dig din vackra ängel?.. Trodde jag hade all tid i världen att vara med dig.. Men jag antog fel. Och det tär på mig. =( Du är otroligt älskad och saknad här nere på jorden.. Älskar dig, vi ses... ("V")


Godkväll


Massa dans, och massa drinkar med härligt sällskap av Erika. <3

Godkväll kära blogg..
Det var ett tag sen jag skrev här.. Först har jag inte haft tid sen har jag inte mått så super bra.. Har kommit i en svaka så allt känns piss och skit. Men det går väl över så småningom. Skulle igentligen ut ikväll, men pappa var sjuk så vi kanske ska ut i morgon istället.. Mig gör det ingenting, för älsklingen och jag har tvättstuga. Och vi har så sjukt mycket tvätt med. Så känns bara skönt att få allt rent och frächt igen.. ;P Ska lägga in några hemska bilder på mig med då jag var ut sist.. Vart inga bra, så ni vet.. ;P Min älskling fyllde år den 7 denna månad då fick han 10 röda rosor av mig med, så ni får se en bild på dom med, och lite andra bilder.. =) Jaja nu ska jag mysa framför tv och försöka tänka på annat. =) Ha det så bra kära läsare.. På återseende.

PUSS


Helgen



Goddag mina kära läsare..
Har inte skrivit nåt för jag har haft en del att göra i helgen om man säger så.. ;P Långfredagen, var vi ut på en sjö som heter kivan.. Och där var det fulla njurundabon.. HAHAHA... Kommer upp två bilder från den dagen.. ;P Sen ska jag se om jag får tag på bilder då jag varit på krogen med i helgen.. I fredags söp jag till lite väl.. haha.. Då spelade Nordman med på Memento.. Sen igår var vi ut med då ville pappa ut igen.. Men igår var det folk ute.. *HUVVA* Så får se om dom lagt ut bilder på hemsidan sen.. =P Denna helg har faktiskt varit helt okej måste jag säga. =) På Onsdag fyller Älsklingen 26 år med.. Så ska man få besök av massa släktingar.. hehe.. ;P Sen har jag inge mera planerat denna vecka.. Får se vad som händer och sker. Jo vi ska vara med Joel, Zazza och Sabina någon dag denna vecka i alla fall.. =D <3 Jaja nu ska jag vara social med Brorsan och Anna (brorsans tjej).. Vi har haft påskmiddag här hemma så nu blir det snart fika och kaffe.. =) Så jag kanske återkommer senare. Beror på om jag får tag på några bilder.. =)

PUSS


RSS 2.0